tisdag 29 juni 2010

Träff i Malmö torsdagen den 15 juli

Så var det lite mer spikat kring träffen i Malmö den 15 juli.

Vi samlas klockan 12.00 på Centralstationen i Malmö. Inleder det hela med en lunch. Det ska finnas en nyöppnad tapasrestaurang i krokarna, jag ska kolla det lite närmre under nästa vecka.
Sedan en tur till några butiker i Malmö som säljer Odd Molly.
Därefter avslutar vi med en fika.

Man behöver inte följa med på hela rutten om man inte vill. Och man behöver som sagt inte ha en Molly-blogg för att haka på, mer eller mindre intresse i Molly-kläder räcker utmärkt.

Några har redan hört av sig, både kända Molly-bloggerskor och nya ansikten i form av Molly-bloggläsare. Superkul! Hoppas ni alla kan!

Men jag räknar inte med någon, förutom mig själv och Linda som är givna kort, förrän ni anmält er. Låter kanske pretentiöst, men ett mail eller en kommentar med jag vill följa med och er mailadress, kanske även mobilnummer men bara om ni vill, duger fint.
För vi vill gärna ha koll på hur många vi blir och vilka som kommer.

Några har ifrågasatt att det är på en torsdag. Förklaringen till det är att Linda bara är i Skåne – med sin familj - under en vecka. Och torsdagen passade både henne och mig bäst.
Tanken var först att bara vi två skulle träffas men så kände vi att det hade varit superkul att passa på att träffa lite fler ”Mollytokar” samtidigt. Därav en träff en torsdag.

Vill ni följa med så skriv en kommentar här eller maila mig på oddjosanne@gmail.com.

OBS senast söndagen den 11 juli.

Så planerar jag lite mer noggrant och hör jag av mig med mer info veckan efter.
Jag kommer att vara borta en vecka nu, utan tillgång till dator så om ni undrar något så svarar jag självklart på det men inte förrän tisdag nästa vecka, den 6 juli. Så ni vet.

Sköt om er därute! Kram!

Gårdagens & lång lista in i det sista

Gårdagen fullständigt sprang iväg. Jag städade och fixade, maken kom hem, vi städade och fixade. Var ute på en ”köpa saker vi fattas till Roskilde-shoppingtur”, ni vet ju vad som också fick följa med hem. :o)

Och så hux flux var det kväll. Och hux flux strejkade min Internetuppkoppling så därför blev det inte fler besök här. Men eftersom vi tog dagensbilder under en hundpromenad så kommer de här istället:


Fields of Lace, white
Livingloving, lite blue
Mockastövlar från Ellos

Nu bara måste jag ta tag i det jobb som jag har förträngt hela helgen, sedan packa, lämna hundar på pensionat, torka golven, in om en sväng till jobbet, övertala mig själv att INTE gå tillbaka till den lokala Mollybutiken…

Varför är alltid listan när man ska iväg någonstans gigantiskt lång in i det sista?...
Planen är också att avleverera lite info om Malmöträffen den 15 juli, innan vi åker strax efter lunch är det tänkt.

Så over and out för nu om jag ska hinna allt. Ses sen! Kram!måndag 28 juni 2010

Jag ska inte gå till den lokala "Mollybutiken"...

Jag ska inte gå till den lokala "Mollybutiken"... jag ska inte gå till den lokala "Mollybutiken"...
Jag gick till den lokala "Mollybutiken".

Men såklart bara för att titta. Jag var ju ändå i krokarna. Och inte en chans att det ändå skulle finnas något jag vill ha där... Jaja, man kan ju alltid försöka lura sig själv....

För självklart fanns det Mollysar jag spanat på och vill ha. Två stycken. Och då var jag ju liksom bara tvungen att prova... För det fanns ju inte en chans att de skulle passa i storlek, eller vara snygga på mig.
De passade. De var snygga. Skitsnygga! Båda två...

Efter en snabb glädjekalkyl i huvudet bestämde jag att ett plagg kunde få följa med hem. Kunde dock inte välja så det gjorde butiksinnehavaren. Och det roliga var att när jag precis plockat fram just den och lagt på ett bord medan jag kollade vidare så sa hon att hon visste precis vilken hon tyckte att jag skulle ha.
Så det blev den i slutändan. Den =


Magnolia dress, multi

Som jag reajagat i webbshopar utan att hitta i min size. Som jag blev småförälskad i redan när "plastsyrra" Linda testade den första gången för sisådär 100 år sedan. Och som sedan växt sig till något som liknar kärlek. Nu är den min!!! Tjohoo!!!

Ja där var ju ett plagg till. Som jag har skitsvårt att släppa. Aldrig nöjd - va? vem?... Plåtade det också i provrummet men jag vågar inte visa eftersom det i så fall föreligger en överhängande risk att jag rusar dit i morgon. Köper. Och sedan står där med bara nudelpengar kvar i en månad.

Jag ska inte gå till den lokala "Mollybutiken"... jag ska inte gå till den lokala "Mollybutiken"...

söndag 27 juni 2010

Trött tråkig dag med packångest

Jag var varit precis lika trött idag som jag var igår. Så allt går verkligen i slowmotion här. Och jag har inte gjort ens hälften av allt jag ville.
Men hundpromenader och en stund i parken med vovvarna har det i alla fall blivit. Iklädd den här:


Klänning från Derby. Som är mitt fynd från i torsdags. Som inhandlades av en enda anledning. Som jag berättar om lite längre ner i det här inlägget.

Jag även hållit liv i tvättmaskinen och annat trist hushållsgöra.
OCH.
Jag har försökt att packa till Roskilde. Vilken ångest!

Genom att ge mig in i Mollysarnas förlovade land har jag också blivit alltmer kräsen med att bära kläder jag trivs i. Jag mår helt enkelt bra av det! Gissar på att jag inte är speciellt ensam om det heller…
Det var Mollysarna som fick mig att börja trivas. Och trots att jag har lagt på mig 7-8 kilo i otrivselvikt det senaste året så känner jag mig ofta ändå fin i mina Mollysar.
MEN.
Inte tar man med sina högt älskade plagg till en festival där det är skitigt som tusan, där man dessutom riskerar att få dem förstörda. Eller stulna.

Så vad gör man då. Tar kläder man inte trivs i? Det var min tanke först men det går bara inte.
Jag vägrar att gå runt och otrivas i nästan en vecka. Jag har några Mollysar som brukar hänga med på festival men alla passade visst inte längre.
Så nu har jag ägnat en hel hop med tid på att gå igenom Mollyplagg för Mollyplagg och noga övervägt om trivsel är viktigare än att de överlever.
Ja jag vet att jag låter komplett galen… Och det är precis så jag känner mig, men nu har jag i alla fall fått ihop en hög.


Den ska dock bantas ner och ytterligare vägas i guldskål innan ett enda plagg hamnar i packningen.

För aldrig att jag tar med mig något som sabbas och jag får ångra mig förevigt. Och det är här den nya klänningen kommer in i bilden…

För egentligen köpte jag Magnolia strap dress för att ha med på festival. Men när jag premiäranvände den i torsdags så insåg jag direkt att den är alldeles för fin och mentalt värdefull för att rastas på festival.
Så när Derbyklänningen hängde framför mig till rövarbilligt pris så slog jag till på den som festivalkompis istället.

Är era Mollysar lika heliga för er? Eller är det jag som borde spärras in?

Sorry att jag har ristat sår i era öron med det här gigantinlägget… Kram!Ett Mollyklick på Folk Malmös rea...

Jag hade ju bestämt mig för att skippa nätreorna och besöka den lokala Mollybutiken i jakt på fynd imorgon istället.

Så blev det inte. För jag kunde inte hålla fingrarna ifrån Praire dress, chalk när Folk Malmö nu dragit igång sin rea, ni hittar den genom att klicka här.

De har en massa fint och det känns som att en hel del är på lite mer rea än bara de retliga 30% som de flesta snålar med.

Så nu får jag istället kämpa för att hålla mig ifrån den lokala Mollybutiken imorgon...
För nu måste det lilla som ligger och skvalpar i plånboken räcka till både Roskildefestival och Malmöträffen - som jag by the way kommer att uppdatera om nu i dagarna... Kram!

En Ellos-tants bekännelser

När jag var liten var det kläder från Ellos som gällde för hela slanten. Det var väl okej till en början men i tonåren, när kompisarna började få Puss&Kram-jeans och LaCoste-tröjor så var det INTE kul att komma dragandes i sina töntiga Ellos-kläder.

Sedan dess har Ellos-kläder varit ett skällsord, något som fått symbolisera skittråkiga, stillösa, INTE-vill-ha-plagg som bara tanttrista människor köper.
Till nyss.
För jag har en bekännelse att göra; jag har blivit en Ellos-tant!

Det började med de beige mockastövlarna. Sedan dess har jag smugit mig in på Ellos hemsida lite då och då. Ganska ofta om jag ska vara helt ärlig.
Och kommit på mig själv med att hitta en hel hop med vill-ha-godbitar där. Så nu har slagit till igen. På de här:


Samma stövlar som jag redan har i beigt men jag råkar ju liksom älska dem, trots att jag tycker att skaftet hasar ner lite väl mycket.
Klurar på en lösning åt det problemet, någon som har tips?

Jackan har jag spanat på sedan min första Ellosvisit för några veckor sedan. Nu var den på rea. Jag hoppas att den ska gifta sig med de beige stövlarna.
Det totala priset med rea och rabatt för båda sakerna; 964 kronor! Hallå liksom!
Ellos och jag lär garanterat ses igen!

Solen vrålskiner ute. Fast efter den hundpromenad jag ska ge mig ut på nu så kommer det mest att bli innevistelse för mig idag.
Dags att ta tag i det jobb jag ligger efter med, sedan städning – alltid skönt att komma hem till rena rum, och så ska jag gå igenom min garderob i jakt på festivalplagg som passar…
Med en uppåtrusande vikt är det inte helt säkert att det jag tänkt packa ner gör det nämligen…
Återkommer med min packning senare… Där även mitt reafynd från i torsdags ingår.

Ha en bra söndag där ute! Kram!lördag 26 juni 2010

Dagens – lämnade av Roskildefarare

Det har varit en dag i smått comatillstånd. Inte för att jag varit bakis för det har jag inte. Utan för att jag varit så sjukt trött.
Hela det är året har bestått av extremt mycket jobb så min teori är att när ledigheten väl sätter in så kommer all trötthet ikapp liksom. Det är ju inte första gången det händer så det var därför maken, T, M och J fick åka till Roskilde utan mig idag.

Hade liksom planerat in att jag behövde ett par dagar i komplett lugn och ro innan jag ”klarar av” att ge mig i kast med folkmassan som det blir när 80 000 människor samlas på ett ställe. Jag och vovvarna lämnade dock av dem vid båten till Danmark. Så här såg vi ut då:


Odd Molly rostunika
Saraklänningen under
Jeansleggings - Vero Moda
Silversandaler från 2007

Taskigt ljus men det kryllade av folk överallt och det här var enda hörnan där man kunde stå utan att riskera att bli mobblynchat nersprungen.

Roskildefestivalen börjar inte förrän på torsdag eftermiddag men campingen öppnade redan för två timmar sedan. Helt galet egentligen men eftersom det är upplagt på det sättet så gäller det att vara där på studs om man inte vill campa flera kilometer från festivalen.
Eftersom vi dessutom alltid bor på det mest eftertraktade campingområdet så är de alltså där nu och krigar om en bra plats.
Medan jag känner mig lite smått taskig som legat och läst en bok, hundpromenerat i sakta mak, diskat i godan ro och nu mest plockar och fixar lite smått i hemmets lugna vrå innan jag ska sätta igång med lite matlagning alldeles strax…

Tur man har en make som klassar in som en av världens mest förstående och omtänksamma! Han kommer dessutom hem på måndag eftermiddag för att fixa lite och sedan åker vi tillsammans till festivalen på tisdag vid lunchtid.
Ser fram emot det ganska mycket men passar samtidigt på att njuta av dessa välbehövliga lediga dagar (i alla fall näst intill lediga, har lite jobb att klara av också…)

Önskar alla en bra lördagkväll innan jag kastar mig över spisen. Kram!


Höstspan + vårens bästa = samma lista

Igår var det reajakt – utan ett enda klick, är riktigt stolt över att jag (i alla fall hitintills…) har lyckats hålla mig till planen att kolla rea irl på måndag istället, trots alla frestelser som ligger och väntar på nya hem att få flytta till i webbutikerna.

Så idag är det istället höstspan som står på programmet. Och det slog mig ganska snabbt att mina höstfavoriter är starkt knutna till vårens och sommarens bästa köp.

För en sådan lista har jag också satt ihop. En 3 i topp över mina absolut smartaste inköp från senaste kollektionen. Det fanns liksom aldrig någon tvekan. På plats 3:


Wigwam dress. Både den vita och den grå har hittat hit. Det trots ett sent uppvaknande. Funkar som klänning med underkjol under, funkar som tunika till jeans. Och funkar i alla lägen. Är ganska sugen på den i dark pink också… Varför nöja sig liksom…

På silverpallen:


Emb bikette denim jacket. Jag tror att jag har använt den till precis allt. Mjuk, skön och därför underbar att ha på sig. En stark kandidat till guldmedaljen men den blev trots allt brädad, och det på grund av motiveringen bakom den klara vinnaren:


Chrysalis minigown. Den kom i fem färger. Fem färger bor i min garderob. De har räddat hur många outfits som helst, ett perfekt komplement som gjort att allt det jag tidigare inte visste hur jag skulle få till nu har blivit använt en massa. I just love them all!!!

Och det är alltså dessa tre som även står allra överst på min önskelista inför höstens ankomst. Kan låta trist men varför överge vinnande koncept…


Wigwam dress, almost black. Är även grymt sugen på lite lilac, speciellt om färgen är densamma som på vårens lite liac.


Jeansjackan. En till lär nämnligen lätt få plats i min garderob. Och funka som ett bra komplement till allehanda stasser.


Chrysalis minigown. I alla tänkbara färger som kan tänkas dyka upp.

För övrigt är det inte mycket alls som jag har fastnat för. Fast vet ju av erfarenhet att det kommer att ändras drastiskt när plaggen väl finns i verkligheten och inte minst när de börjar droppa in i bloggarna.
Alltid lika spännande att se vad som landar i ens ägo till sist…

Nyfiken som jag är undrar jag vilka era bästa vår och sommarköp är? Och om ni också redan har höstönskelistor?

Nu ska jag och vovvarna snart skicka iväg maken till Roskildefestivalen, jag åker inte förrän på tisdag.
Sedan ska det handlas mat, fixas och donas i hemmet, läsas bok…
Hoppas ni får en kanonbra lördag! Kram!

fredag 25 juni 2010

En toppendag - the tråkmånsway

Vi skulle ha varit på födelsedagsfest nu. Vi kom aldrig dit. För vi tog våra vovvar och en picnickkorg och gick ut och satte oss i parken.
Och det var så himla skönt och mysigt och trevligt och allt det där som liksom höjer tillvaron till skyarna, så vi fastnade där. Och bestämde oss för att det var precis så vi ville ha det. The tråkmånsway.

Låter kanske supertaskigt mot födelsedagsfiraren men det är så sjukt mycket folk där i alla fall så två mer eller mindre var liksom inget som någon tog illa upp för.

Och så blev istället hundarna glada.
Vi försöker prioritera djuren när vi är lediga men det är inte alltid det blir lika mycket tid åt dem som man hade önskat tyvärr… Idag blev det.
Ajax är helt såld på apportering så det blev en hel del av den varan (så mycket att hon ligger stendeckad sidan om mig nu).Jag har ingen aning om vad klänningen jag har på mig heter men det är en äldre Molly.

Mitt hår är smutsigt och okammat, dessutom är nyllet helt befriat från smink.
Vi hade ju bara tänkt gå ut en ganska snabb sväng innan vi skulle fixa oss för fest… Så ni får ursäkta min omidsomriga stass och min fulblektrista uppsyn…
Och den tänkta midsommarklänningen får jag visa en annan dag istället...

Hoppas ni också haft en superbra dag! Kram!Fast i realand

Vi ska inte fira denna helgdagsafton förrän i kväll, då vi ska på ett midsommarfödelsedagskalas, som lär bli mer födelsedag än midsommar.
Jag och maken är inte så värst traditionsbundna av oss när det gäller högtider. Så därför har jag – för en sällsynt gång skull – haft all tid i världen att snöa in i datorvärlden.

Med prio på realand som jag knappt hunnit kika in i tidigare i veckan. Och jag har fastnat ordentligt.
Inte så att jag shoppar hej vilt, utan tvärtom.
Hux flux vill jag ha så himla många Mollysar, en del av dem är helt nypåkomna måsten som jag inte ens tittat åt tidigare… en del är sådant som jag bläddrat förbi tidigare eftersom prislappen har innehållit för höga nummer… Kan inte sluta dreggla över till exempel:

Och de här två är bara några exempel på den uppsjö av saker jag velar kring.
Så nu kan jag helt enkelt inte bestämma mig… Och därför står min klickstatistik fortfarande på noll.
Vilket ju inte är fel i sig för det får ju plånboken att hållas på glatt humör. Men shoppinggalning som jag är vill man ju ändå fynda medan fyndachanserna finns.

Så nu har jag bestämt mig för att gå till den andra lokala Mollybutiken som också har rea på måndag och beroende på vad jag hittar/inte hittar där så får jag väl se om det finns någon kvar på rea sedan. Så får det bli…
Nu ska jag sluta terra med mina ytliga funderingar.

Lev väl i midsommarland! Kram!Kopia? och en till salu

Jag klickade hem ett armband från Tradera häromdagen. Invigde det nu i dagarna och igår kom det upp en diskussion om att det inte kan vara äkta. Det är det här armbandet:


Från Thomas Sabo. Och anledningen att kopiesamtalet kom upp är att jag bara betalade 155 riksdaler för det, vilket tydligen är helt omöjligt för ett äkta Sabo-armband.
Jag är långtifrån någon Saboexpert, det här är min allra första kontakt med hans smycken. Och jag köpte det bara för att det är fint och inte på grund av märket.
Vad tror ni, äkta vara eller kopia?

Sedan har jag bestämt mig för att Missing dress, red som jag fick hem nyss, tyvärr inte får en permanent bostad hos mig.
Har provat den flera gånger nu och hur gärna jag än vill så är vi inte ett matchande par.
Den är skitsnygg när den hänger på sin galge men på mig faller den platt, den är helt enkelt inte jag.

Så om någon är intresserad så säljer jag den för 1200:- inklusive rekommenderad frakt. Den är i storlek 2 och jag kan ta fler bilder om någon vill.

Nu ska jag koka en kopp kaffe, betala räkningar, surfa runt lite i Blogglandia och bara njuta av att vara ledig.
Vi ses senare! Glad midsommar på er därute!

torsdag 24 juni 2010

SEMESTER!

Äntligen! Två veckor som jag styr över helt själv. Eller i alla fall nästan.
För självklart har jag lite jobb kvar att klara av. Men det handlar bara om någon timme så det får väl liksom passera som okej trots allt.

Sedan har jag ju djur med behov, tvätthögar, diskberg och annat hushållsskit som giganthopar sig så fort man vänder ryggen till… men i alla fall. Ledig!

På programmet står midsommarfirande, Roskildefestival och en hel hög med böcker som jag längtar efter att få plöja igenom.
Förhoppningsvis lyckas jag även äntligen få träffa Mollysnyggingen Åsa, styra upp lite kring träffen i Malmö den 15 juli, träffa vänner, ta bilder på mina djurtatueringar till Annica, maila underbara Annelie på den avlånga ön, och vara en bättre Mollysyster som syns lite mer i kommentarsfälten hos er andra. Och svara på saker ni skriver här.
Det låter som en metervid lista långt från ledighet. Men det är en rolig lista!

Något som jag har försökt att hålla fast vid trots alla bojjor i jobbträsket på sista tiden är att kasta ut bilder på dagens outfit. Så idag är inget undantag.
Nu tycker jag då mest att jag ser fet och trist ut på bilderna men shit vad jag blev hopplöst förälskad i klänningen som jag premiärinvigde idag. Den är mycket snyggare utomhus. När vinden griper tag i det tjocka tyget. Utanför mitt stilastående tråkkök... Men tyvärr har jag ju ingen bild på det.Magnolia strap dress, almost black
 
Helt underbart skön att ha på sig och jag fick till och med komplimanger av okända på stan och av folk i den lokala Mollybutiken som jag tittade inom idag i jakt på reafynd.
 
Rea var det. Mollysar fanns det.
Men jag gick därifrån med något helt annat. Vilket, förutom underklänningar, strumpbyxor och sådant som inte riktigt räknas, inte har hänt på bra mycket mer än ett halvår.
 
Jag avslöjar imorgon. Men en riktigt långsökt ledtråd är att det har med min dagensklänning att göra…
 
Nu ska vi laga finmat och fira SEMESTER! Önskar alla en bra kväll! Kram!

Gårdagens och nerräkning

Det har inte blivit så många timmars sömn de senaste dygnen. Och inte så mycket bloggande heller som ni märkt.
Men nerräkningen handlar bara om timmar just nu. Högst 7 stycken. Sedan stämplar jag ut för två veckors SEMESTER!!!
Har inte hunnit plåta en dagens outfit idag så ni får hålla tillgodo med gårdagens som var den här, stressat hopsatta dressen:


T-shirtkoftegrej från Odd Molly
Chrysalis minigown, almost black
Hand crochet shawl Odd Molly
Jeansleggings från Vero Moda
Stövlar från Ellos

Och nu är jag så otrevlig att jag lämnar Blogglandia igen.
Men med en massa lediga timmar i sikte så kommer ni att få stå ut med mig desto mer framöver istället. ;o) Kram!


onsdag 23 juni 2010

Gårdagens och en fråga

Gårdagens outfit som flanerade med kommunalråd, biblioteksfolk och andra vanliga dödliga var den här:


Light cotton embroidered, white även känd som 327:an
Chrysalis minigown, powder
Jeansleggings från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos
vit hemstickade (dock inte av mig) sjal

Sedan undrar jag om någon vet hur Arouet shirt är i storlek. Normal? Liten? Stor?
Ska man behålla sin vanliga size eller är det upp, eller ner som gäller?

Idag är även det en dag djupt nere i jobbträsket för min del så jag lär vara osynlig i Blogglandia mest hela tiden :o(.

Ni får ha en bra dag. Kram!tisdag 22 juni 2010

Drömmen som landade igår

Jag fick ju hem ett länge suktat drömplagg igår.
Det var; Nymph dress, dark cherry.

Provade den i en lokal butik den 27 mars och sedan dess har jag inte kunnat släppa tanken på den.
Men prislappen satte stopp så hoppet har stått till rea.
Som om den skulle finnas kvar på rea liksom…

Så när den plötsligt fanns framför ögonen till schysst köp nu på Tradera så tog det mindre än en mikrosekund innan det var klickat och klart. Vilket jag absolut INTE ångrar.
Den är ju till och med vackrare än vad mitt minne kom ihåg.

En annan "Mollybloggsyster" som också fick denna i sin ägo igår är Molly-Holic.
Hon är ju vackrast i allt och trots att jag ändå inte kommer i närheten av hennes bländande skönhet så kommer jag att sno hennes kombo med chrysalis minigown, almost black (som faktiskt även jag har på provningsbilden här) och Dolce skirt, almost black. En klockren kombination tycker jag!

Nu ska jag jobba vidare, men jag ska försöka återkomma med en dagensbild lite senare. Med betoning på försöka... Kram!

måndag 21 juni 2010

Dagens – i parkvandrarnas stirrande blickfång

Om man är stressad. Och samtidigt uttråkad...
Konstig kombination jag vet, men jag är ganska less på att det mesta i mitt liv handlar om jobb, utan att jag egentligen hinner få ihop så det räcker till att bocka av alla kraven i alla fall… därav både stressad och uttråkad…
... så kan man tydligen få för sig att liva upp tillvaron på de mest bisarra sätt. Som jag gjorde nu nyss.

På hundpromenad i en av stadens mest gångtrafikerade parker dök nämligen hux flux frågan ”undrar hur det blir om man tar bilder på sig själv utan att ha en spegel framför sig?” upp.
Och eftersom jag hade en kamera i väskan var det ju bara att slå till på ett försök. Så här kan det till exempel bli:Snacka om att folk stirrade. Jag tyckte till och med att jag såg i blicken på ett par stycken att de undrade om det inte var på sin plats att ringa psykvården så de fick komma och omhänderta…
Jag tyckte nästan synd om de stackars vovvarna eftersom jag skämde ut dem på det sättet.
Så som kompensation får de vara med här så att alla förstår att de inte är hälften så kocko som deras matte:
Ajax med sin älskade ”hantel” låtsas att hon inte ser det pinsamma som pågår.
Freja desto mer uppmärksam och förnärmad över det genanta mattebeteendet…

Och för att bryskt och brutalt byta ämne så har jag ett paket på väg hem!!!
Maken jobbar extremt nära vårt lokala paketutlämningsställe så han har tagit på sig rollen som den ständige pakethämtarmannen.

Och i paketet ska det ligga mitt drömklick! Får se om det stämmer (vågar inte ropa hej förrän Mollysarna är på plats i sitt nya suktande hem) och om jag i så fall känner att jag hinner och orkar lägga ut ett litet provningsinlägg senare ikväll… annars kommer det under morgondagen istället.

Önskar alla en bra kväll! Kram!Gårdagens – en invigning

Den tänkta slappesöndagen igår förvandlades till en resa över ett av världens mest trafikerade sund, för att inhandla drycker till midsommar. Bra mycket billigare än Systembolaget.

Var bara tvungen att inviga min nya sjal:
I´m in love!!! Den fick kampera med bland annat min vita Fields of Lace och Saraklänningen. Nu väntar ett par galna dagar av ännu mer galet mycket jobb… Men jag ska försöka hinna avleverera lite dagensbilder i alla fall.

Ha en bra början på veckan. Snart midsommar, tjohoo! Kram!söndag 20 juni 2010

Mina Freeportfynd

Är det något jag kan lägga massor av tid på och som samtidigt håller på att göra mig komplett galen så är det att jaga produktbilder…
Ett I-landsproblem utan dess like, jag vet…
Men det är väldigt ofta jag kollar produktbilderna för att bestämma vad jag ska ha på mig och då vill man ju helst ha dessa tillrättalagda foton på allt…
Idag handlar det, inte helt oväntat, om en massiv Internetjakt kopplat till mina Freeportfynd. Som är de här:


Movement tunic, purple och Yarnbard cardigan, yellow

Bilderna är tagna i provrummet på Freeport.

Och trots att jag egentligen tyckte att priset innehöll lite för höga siffror så kunde jag bara inte låta bli att även adoptera den här:


Hand crochet shawl från spring 2009
 
Movement tunic har jag lyckats komma över en produktbild på. Men inte på koftan och sjalen, så därför undrar jag nu om det är någon som har dem? Och har lust att dela med sig av dem? I så fall blir jag er evigt tacksamma…
 
Det kommer att bli en lugn söndag här i dag. Lite jobb som jag ska försöka ta tag i, någon hundpromenad, kolla kylen och eventuellt bege oss ut för att fylla på den. Lite tvätt… Annars mest tv. Och slappande.
 
Vad ska ni göra idag?
Vi ses senare, för en dagensbild om inget annat. Kram!

lördag 19 juni 2010

Me, Make & Mortii del 3 – av 3

Så var vi precis hemma igen. Det känns som att timmarna sedan vi packade in oss i bilen och styrde norrut igårkväll har rusat på i värsta rakettempot.
Vilket i och för sig inte är lika förvånande som det faktum att allt har gått helt enligt det vi hade planerat. Ganska ovanligt i min värld eftersom det alltid dyker upp saker som sabbar på ett eller annat sätt. Himla trevligt med flyt.

Och yes, det blev Freeport! Eftersom snygga DrMolly rapporterade så perfekt med fina bilder därifrån häromdagen så tänkte jag inte mig på det igen eftersom det hon visade då även kändes som det gällande utbudet idag.
Och som den kära doktorn skrev så fanns det mest storlek 1. Men jag hittade lite även i 2,3 och 4. Med betoning på lite för det blev bara sex plagg som fick åka med mig in i provrummet.

Men ändå fullt tillräckligt för att få med mig en kasse därifrån. Vilket jag är alldeles utmärkt nöjd med, hade ställt in mig på att inte hitta någonting för att slippa bli besviken.
Ni får gärna gissa om ni vill, det är egentligen tre helt otippade saker… Ledtråd kommer här:


Sedan gick färden tillbaka till Göteborg. Och Metaltown. Där vi såg just de tre band som vi ville. Sodom, Finntroll & Amon Amarth.

Jag gav mig på en liten klädmässig transformering mellan Freeport och Metaltown. Skor byttes och biketten blev en Dimmu Borgir-munktröja och en palestinasjal - man måste ju visa lite att man gillar metal trots att man till vardags helst är en ”Mollytant” :o)
Tokfolen fick dock uppleva båda världarna. Här har ni bildbevis på det:


Trist festivalväder med regn… men det var helt schysst i alla fall.
Hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag mysa med make och mina älskade och saknade djur. Vi ses imorgon! Kram!