Powered By Blogger

torsdag 28 februari 2013

Två Odd Molly jeansjackor till salu på auktionsvis

Lika bra att kasta ut dem här nu trots den sena timmen, för risken är stor att jag ångrar mig om jag väntar till imorgon… Det handlar om två jeansjackor från Odd Molly som jag härmed säljer på auktionsvis. Som är att det finns ett utropspris, som är vad jag minst kan tänka mig att sälja dem för, prutat och klart alltså. Ni får buda, och den som har lagt det högsta budet när jag stänger ner auktionerna, vilket blir på söndag klockan 18.00, vinner auktionen.
Jag kommer att uppdatera med aktuella bud här så fort jag hinner så ni vet hur landet ligger så att säga. För att buda använd kommentarsfältet här eller maila mig på oddjosanne@gmail.com. Lätt som en plätt alltså. Och de två plaggen är:


Odd Molly Bikette denim jacket, vintage deep blue. Storlek 3. Sparsamt använd så i kanonskick. OBS något liten i storlek. 
SÅLD


Odd Molly White bikette denim jacket, chalk. Storlek 2. Använd en gång så även denna är i toppskick.
SÅLD

Undrar ni något så bara hojta. jag kan ta egna bilder om någon vill ha det... Kram!

En lyxloppis i bilder

På Instagram heter hon @jennyhb78_frustilista och för er som gillar inredning så har hon ett av de absolut vackraste hem jag sett, som hon ofta visar bilder från där. Men idag hade hon lyxloppis i verkligheten. Dit jag och klasskompis J begav oss. För att fynda. Och såklart var jag tvungen att okynnesplåta en massa bilder:


En hel massa fint. Kläder, skor, assessoarer, lite möbler, inredningspryttlar… J hittade en Molly, där blev jag allt lite avis minsann… ;o) och ett par supercoola pjux, själv slog jag till på hopprepet och den vita blusen som ligger bredvid det på bilden här. En Hunkydory för en hundring, inte helt fel… Och så var det superkul att träffa loppisinnehavaren. Min forna toppmodell. Så mycket bilder vi tagit, så kul vi haft. Det är ett helt gäng år sedan nu men det kändes lite som igår när hon stod framför mig, pratade minnen och var lika grymt snygg än… Och attan vad jag blev fotosugen … Att plåta uttänkta scenarion, med lånade kläder, riktig kamera… Fast denna kväll får jag nog allt hålla mig till tv, kaffe och choklad istället… Peace out!

Dagens - för mycket snack, för lite verkstad


Som synes blev det nykomlingen som alldeles strax ska ut och luftas. Besöka lyxloppis som jag ska på med en klasskompis.
Det har enmanssnackats en hel del i min skalle under dagen, som mest bara har innehållit tråkstädning. Snack om att testa den med lite olika kombos för att få till något lite kul.
Men det stannade vid snack, för när det skulle till att bli verkstad av det hela så hade tiden runnit ut... ett väldigt vanligt scenario vad gäller mig... Så då blev det första bästa, ogenomtänkta stass, idag... igen... Kram från tant tristkombinerare!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Är det någon som har fått chansen att prova...

... What a mesh dress från Odd Molly? Petra undrar nämligen hur den är i storlek:


Och helt ärligt hakar jag också på den frågan på ett hörn, för jag kan liksom inte riktigt få den där klänningen ur skallen, trots att den egentligen kanske inte är jag. Alls… Men det är den här bilden på Odd Molly-Karin i den som tokspökar… vad tror ni om mina chanser att se klok ut i den? Ärligt!!!... Kram och var rädda om er!

Precis som jag hade hoppats på...

... så är gårdagens nykomling en liten sötnos. Aningen anspråkslös måhända men det tycker jag bara är bra för därmed är chanserna att den ska göra sig polare med en hel massa annat i min garderob så mycket större. Jag tippar till och med på att den har hög potential att bli en kommande favorit här. Och förutom alla skrynklor är den mycket väl överensstämmande med produktbilderna. Jag pratar...


... Odd Molly Hookbait hood cardigan, lite grey mel. Provapåvisning kommer då planen är att låta den ingå i dagens stass.
Har ni fått hem något från SS3? Några hissar, några dissar?... Alltid kul att höra hur plaggen man tokdreglat över på bilder tar sig uttryck irl... Peace out för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 27 februari 2013

En snabbis med sex plagg i provrum på HM

Dags att flasha dagens spontanprovning på HM. Jag tog de storlekar som fanns tillgängliga så vissa plagg är lite överdimensionerade på mig, ett i gränslandet till för trångt. Men! Jag provade glatt på i alla fall, för det är ju kul… 
Inte alls lika skojsigt att behöva möta sin blekrisiga nuna dock, eller tokfrisyren som har behövt lite klipp de senaste månaderna… så skit gärna i de detaljerna när plaggen kommer indimpandes här: 

Blus med någonslags holkärm 249:- 

För det heter väl holkärm, eller?.. Storlek 36. Figursydd blus med små guldiga nitar runt ärmkanten. Asymmetrisk i nerderkanten, lång guldig dragkedja baktill. Soft tyg, aningens genomskinlig. Något liten i storlek om man jämför med vad jag normalt har.

Rak topp i chiffong 199:- 

Storlek 36. Kort ärm med fastsytt uppvik. Tunt tyg så därmed ganska genomskinlig. Med drag av oversizemodell och synlig dragkedja bak. Normal till en smula stor i storlek.

Mc-väst i läderimitation 299:- 

Storlek 38. Fodrad och med finesser som axelklaffar, fickor med dragkedja framtill och remmar med spännen i sidorna. Normal i storlek om man utgår från min vanliga size.

Stickad kofta i grungestil 999:- 

Storlek S. Mönster och tråddetaljer a la trash såväl fram som baktill. Fodrat med silkigt tyg. Ganska tjock och tung men soft att ha på sig. Färgen drar mest åt det ljuslila hållet. Något stor i storlek.

Vit bikerjeansjacka 299:- 

Storlek 38. Kort och tajt modell i 100 procent bomull. Fodrad, två sidfickor med dragkedja och små silvriga nitar på slagen. Liten i storlek.

Svart jacka med fransar 1999:- 

Storlek 38. Av både skinn och mocka, äkta eller ej hann jag aldrig kolla upp. Långa fransar såväl framtill som långs hela insidorna på båda ärmarna. Jag skulle kalla denna normal i storlek. 

Vad säger ni; något ni gillar? Eller för den delen tycker är skitfult?... Att det blev just dessa jag valde beror på att det var de plagg som jag spontant fastnade för vid första anblicken (bra då att de jag fått frågan om jag vill prova föll in under just de kriterierna). Som redan nämnt så fanns det mer som föll mig i smaken så kanske att det blir en fortsättning någon annan dag, vi får se. 
Men för denna dag är det slutinläggat så peace out och sov gott! 

Provningshint och paketpling


Som synes blev det provsejour tidigare idag, en snabbis på HM. Fanns faktiskt en hel del fint. Hann dock inte prova så mycket. Fast lite. Som redovisas senare ikväll.
Kanske blir det under aftonen även visning av det som ligger bakom paketplinget som nyss ljöd ur min mobil. En förbokad liten goding (hoppas jag i alla fall... såklart...) från Odd Molly SS13. Så see you igen om ni känner för det. KramKram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Säger en del om mitt beroende på den fronten


Jorå, liket återuppstod... Fast det var knappt för djuren har lekt någonslags tonsatt cirkusföreställning drygt halva natten... :-( Men! Praktikland 12-19 idag och sedan ledigt två dagar, eftersom jag kör helger också, så på ren vilja och mucho envishet ska det nog bli trevlig och effektiv receptionare av mig denna dag också... Lite kul dock att mr Make tog mig för döende på grund av att jag inte orkade öppna datorn igårkväll, säger en del om mitt beroende på den fronten... :-)
Vad jag starkt misstänker börjar utvecklas till ett annat beroende är klädprovningar. För jag kan liksom inte låta bli att ha ännu en sådan i sikte nu. Kanske ett bra sätt att bota tröttheten, tänker jag... lite lagom bortförklarande sådär... och när det dessutom finns en tjej som önskat provning av två plagg på HM så är det ju liksom lika bra att göra en utryckning dit så här innan plikten kallar... eller hur? :-) Peace out! Och take care!

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 26 februari 2013

Nu har jag beklagat mig

Kattväckning klockan 04.50 i morse utan att kunna somna om, nyss sju timmar i praktikland, utan mat, utan rast, med riktigt galet tokmycket att göra de sista tre och en halv på ett ungefär... Nu har jag beklagat mig... :o) Vi hörs när jag står på benen igen... förhoppningsvis imorgon. Kram! Och var rädda om er därute!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kul? tips för er som bor i mina nejder


Riktigt megakul! Tycker då alltså jag som är gravt Instagramberoende. Och såklart var det även där jag hittade denna bild, hos @grafiskformgivareiti som jobbar i huset (dagens onödiga vetande...) där denna fantastiska utställning tar plats. Läs mer om spektaklet HÄR. Eller vad säger ni; kul idé eller mest bara trams?... Ciao!

- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 25 februari 2013

Söndag by Instagram – med onödigt & timmarna som saknas

Onödigt många, onödigt dåliga… och från igår. Men! Har man gravt fotokli i fingrarna och en hel hop bloggterrorism i blodet så kan det mycket väl bli så här:


Onödigt många, onödigt dåliga… och från igår. Men! Har man gravt fotokli i fingrarna och en hel hop bloggterrorism i blodet så kan det mycket väl bli så här: 
Konditorishopping med vovvenad och skyltfönsterspaning, finmiddagtillverkning med hummer, potatisgratäng och en slags svampstuvning, följt av citronfromage med chokladkex. Och såklart lite katter. Muffin som tokvaktar ugn med hummer i till exempel… 
Ja, egentligen helt onödigt, som sagt.. Vad som däremot saknas i sammanhanget är de sex timmar jag spenderade på praktikplats. Där jag fick konstaterat att jag är komplett megavärdelös på skådespeleri, att ge sig i kast med yogaövningar iklädd jeans är inget att rekommendera... Och att det, enligt mina misstankar, var en kul dag. 
Men det där var alltså igår. Denna dag ser ut att gå i hamn totalt odokumenterad… Men så har den inte heller hunnit innehålla så mycket mer än ett långpass i träningsanläggningsland. Fast nu ska det färgas hår, så peace out!

söndag 24 februari 2013

Provning del 2 – sju Mollysar från vårens släpp

Rib jersey tank, lite yellow, 499:- 

Storlek 1. Testade mest denna för att se om jag gör mig i färgen ljusgul. Kanske om jag är solbränd… men en himla läcker färg, som citronglass på ett ungefär. I övrig samma modell och identisk storlekmässigt med sina föregångare. 

Rib jersey top, lite rose, 549:- 

Storlek 1. Visst är de här t-shirtaktiga modellen ny? Eller är det bara jag som missat den tidigare… Oavsett så är det en najs modell, passform som den långärmade men med en kortare ärm, som synes, som har lite antydan till puff på axeln. Mer rosa i verkligheten än vad jag, tyvärr, lyckades få fram.

Disobedient jumper, almost black, 1799:- 

 Storlek 1. Denna känns ju urgammal nu men jag kunde ändå inte låta bli att släpa med den in i provrummet. Där den uppenbarade sig som en positiv överraskning i mina ögon. Det i kategorierna modell, passform, färger, softhet… En mycket trevlig tröja med andra ord. 

Girlfriend jumper, lite rose, 1499:- 

 Storlek 1. Ganska tunn, väldigt hålmönstrad och därmed rätt bra genomskinlig. Men söt som sockervadd och en garanterat användbar sommartröja.

Chibhali jumper, white, 1699:-  

Storlek 1. Sådär lagom i tjocklek, som i funkar nu, funkar finemang i vårvärme. Mjuk och fint ribbstickad. Små fickor nertill som jag gillade, sprund baktill som jag verkligen gillade.

Crochet ming jacket, lite rose, 2599:-

Storlek 1. Ganska tjock men galet mjuk. Lite utsvängd i modellen, mucho fina detaljer, inte minst på ryggen. Definitivt snyggare i verkligheten än på produktbilderna.

 Lovely knit biker jacket, indigo, 2499:-

Storlek 1. Denna hade jag verkligen längtat efter att få prova. Men den är inte alls i närheten av lika snygg på mig som på flera andra här i Mollywood. Därmed inte sagt att jag inte gillade den för det gör jag. Men inte tillräckligt för att hålla kvar den i önskelisttoppen… Så nerhalkad där men ändå en bikerkofta (en modell jag älskar just nu) som är mjuk, figurschysst, relativt lättburen och lite villha.

Provningen är gjord på Tam Tam i Helsingborg. Undrar ni något mer om plaggen så är det bara att fråga. Nu vankas det söndagssupé så jag utgår igen… Kram!

Dagens - dags för andra halvlek i praktikland


Två veckor till som praktikare startar nu. Men med en annorlunda dag, där receptionshäng är utbytt mot någonslags utbildning och därefter inblick i rekrytering av nya yogaledare. En annorlunda dag som känns som en kul dag... Vad har ni för planer för denna sista söndag i februari?... Peace out och Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 23 februari 2013

Provning del 1 – fem plagg från orange till svart

Branting Slim noemi sleeve li, crispy red, storlek S, 998:- 

Helt fantastico färg och modell. Otroligt mjukskön kvalitet. Går att justera lite med band under bysten. Något längre baktill än fram.

Hunkydory Star knit, orange, storlek S, 1199:-

Mjuk och lagom tjock för att funka som såväl finstickat plagg att bära nu som en vår- och sommartröja. Stjärnor i blågrå färg på båda armbågarna.

Hunkydory Backwards knit, orange, storlek S, 1299:-

Något glesstickad tröja, även den i supersoft bomullskvalitet. Med coolaste ryggen jag sett på länge, som om den vore bakvänd. Längre modell bak än fram.

Hunkydory Zippy japan knit, almost black, storlek S, 1299:-

Japp, samma som jag provade i aprikosaktig färg häromdagen. Dumt, mycket dumt för nu har jag ganska svårt att få den ur skallen, i båda kulörerna... 

Please bikerjeansjacka, denim, storlek M, 1449:- 

Tajt, en smula stretchig och fantastico att ha på kroppen... Alltid ska det vara något som får en på fall... och här är denna provnings mesta villha för mig. Äger en Odd Molly-jeansjacka jag tänkt sälja då den är för stor så kanske att denna kan bli min då... Vad tycker ni; funkar denna modell på mig?...

Provningen är gjord på Tam Tam i Helsingborg. Undrar ni något mer om plaggen så är det bara att fråga. De provade Mollysarna dimper in imorgon. Tog mig nämligen friheten att snöa in på inspelade avsnitt av Masterchef Australia istället för att gå igenom och fixa bilder… :o) Tack & hej för idag. Var rädda om er därute!