fredag 26 april 2013

Kan någon hjälpa en dunderkorkad tant?

Jag tänker få lite ordning på mitt projektarbete den här helgen. Samla ihop dokumenten som ligger spridda överallt i datorn och plita ihop ännu mer. Så jag knatade nyss till farbror Clas butik och införskaffade ett usb öronmärkt för detta. Det sötaste usb jag sett på länge:


Men! Och det är här frågan i rubriken kommer in i bilden, för jag kan för mitt liv inte begripa vad den där lila plasttaggen som sitter i kedjan är till för... Fyller den någonslags funktion? Eller är den bara där för snyggt, typ? 
Någon som vet och i så fall har lust att berätta innan denna dunderkorkade tant grubblar sönder hela skallen... Peace out för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Dekoration kanske?
    Vet inte heller :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vet inte men att jag måste besöka Clasa vet jag alldeles bestämt :)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Tror det kanske är meningen att den ska sitta i usb ingången när du inte använder minnepinnen. Så krabban kan hänga fast i datorn. Kanske...

    SvaraRadera
  4. För att påminna om att det är ett usb och inte en liten leksak som lätt slängs bort?
    Kram

    SvaraRadera
  5. +1 på Abbe =)

    Drake

    SvaraRadera
  6. Tack för era svar! Inte bara jag som inte direkt fattade alltså, lite skönt att höra... Inte kul att vara idioten, inte jämt i alla fall... ;o) Låtsas att Abbe har rätt och struntar i att försöka klura ut någonslags användningsområde... Kram!

    SvaraRadera