Powered By Blogger

lördag 2 januari 2010

På inspirationslistan


Lite jobbiga saker i verkligheten har gjort att bloggen inte har blivit omhändertagen... Nu börjar det ordna upp sig och jag lägger till på min lista...

Jag brukar aldrig hålla mina nyårslöften, de brukar gå i stöpet redan innan nyårsdagen är över, så de senaste åren har jag skippat dem.


Men nu har jag och en kompis kommit överens om att vi ska skriva varsin lista på saker vi skulle vilja uppnå. Hur vår drömsituation skulle se ut. Och sedan hjälpa varandra att putta varandra med små uppnåeliga steg i den riktningen. Det för att kanske något ska hända istället för bara snack.
Alltså mer som en inspirationslista än som en nyårslöftesuppräkning.
Det handlar om jobbsituation, körkort (som jag tagit tag i ett par gånger det senaste året men sedan bara gett upp igen, några tusenlappar fattigare), det handlar, inte helt ovanligt, om vikten som rasat i höjden till mitt stora missnöje.

Och så handlar det även nu om att sköta om bloggen.
Drog igång den för att jag var inspirerad av andra fins Molly-bloggar och har man sagt a får man se till att följa det till punkt ö också tycker jag.

Skulle ta lite bilder på nyårsstassen i förrgår, prova och dona och hann bara ta en enda bild innan kamerabatteriet dog och eftersom vi var sena och stressade till middagen hann aldrig batteriet laddas för bilder i färdig stass.
Men så här såg det ut, plus lite smycken och en kort bikerjacka...

Odd Molly tunika i almost black från en tidigare kollektion, det står "325 on a hountdown for a new experience" i den
Underklänning, svart med vit spetskant nertill från Twilfit
Underkjol från Lindex som Ingrid tipsade om i sin blogg och som jag sedan tipsade vidare om. En smart drag att skapa en klänning när man bara äger tunikor...
Bälte nyinköpt från HM
Tights HM

Gott Nytt År förresten, så här dagar efter det skulle blivit sagt...

3 kommentarer:

  1. Rätt smart att göra listor på sakern man vill uppnå. På så sätt blir det inte några löften men väl strävansmål.

    Fin outfit på bilden!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Ingrid: Hoppas bara det håller, har noll karaktär :o)
    hoppas du får en bra lördsagkväll. Här vankas pizza och Robinson på tv. Kram

    SvaraRadera
  3. Så fin du är! Och känn inte att bloggen är ett måste utan bara finns där när det är roligt. Ibland känner jag nämligen så och då tror jag att det är bäst att låta den vara och inte känna sig stressad. Att blogga ska bara vara kul. Kram

    SvaraRadera