Powered By Blogger

lördag 27 februari 2010

2 krockar & en Jule-T

Jag kan väl inte direkt påstå att mitt liv är toppfyllt av roliga aktiviteter. Jobbar på tok för mycket som säkert de flesta känner till vid det här laget och därför prioriterar jag att vara hemma med make och djuren när jag är ledig.
Men när det väl dyker upp saker jag verkligen vill så är det klart att det ska krocka.
Tittar i kalendern, tomt ända fram till den 23 april. Då är det tatueringsmässa i Norrköping. Maken ska jobba och jag assistenta. Och absolut viktigast av allt; jag ska träffa fantastiska Linda!!!
Och så dyker en ny Molly-träff i Malmö upp. Tjohooo!
Men!
Troligast blir datumet för den; 24 april. (kan bli 17:e så jag håller tummarna…).

Satt och spånade på sommaren igårkväll. Och där kom snabbt krock 2 in i bilden. Wacken Open Air och Kent live på hemmaplan… Varför liksom?
Festivaler är ju högprioritet på somrarna, framförallt Roskildefestivalen. Än så länge ingen krock där vilket känns kanon.

Jag får ibland frågan vad jag har på mig på festivaler. Svaret är Mollysar. Såklart!
Som på bilden här (tagen under en konsert med Pain på Wacken i augusti 2009), ett rosa linne som jag inte vet namnet på, och en batikig underklänning som lystrar till smc slip dress dark pink.
Ser lite skadat puffigt och illasittande ut eftersom jag knutit en munkjacka runt midjan.
Och story bakom nallen är en hel roman. Kan dock kortfattat summeras i att vi hittade honom på väg till Amsterdam i maj förra året, han fick följa med, hamnade på en hel del bilder och sedan dess har han fått valsa med lite varstans. Hans namn är Jule-T.
Och nej, vuxen är inte min grej…

I dag ska jag ge mig ut i stadens vimmel på jakt efter ett specifikt Molly-plagg… återkommer med rapport senare…
Sedan blir det lite städning, lite jobb och kanske någon film…
Vad ska ni göra i dag?

3 kommentarer:

  1. Syrran och jag går på mässan på fredag, lördag får du ge sjutton i assistentandet;) Ska försöka få den berömda tummen ur och maila OM om återförsäljare i Norrköping. Måste väl finnas några i en så pass stor stad?! Vad kul med festivaler! Det måste vara en stor fördel att bo söderut, allt blir lite närmare. Själv har jag en karl som är helt ointresserad av konserter, det är hockey som gäller! Ska bli spännande att se vad du är ute och jagar! Ha en bra lördag stumpan. KRAM:)

    SvaraRadera
  2. Linda: Det är uppfattat! :o) Jag kan maila dem på måndag. Så kan jag göra en fin karta så vi inte springer bort oss i storstan ;o)För någon butik borde det ju finnas. See You KRAM!

    SvaraRadera
  3. Ja, det är ju det jag säger. Molly passar jämt och man känner sig alltid snygg.
    Blir nyfiken på din Mollyjakt, hoppas på rapport senare.
    Ha en go lördag
    Kram

    SvaraRadera