Powered By Blogger

torsdag 2 december 2010

Ut med skiten liksom…

Nedräkningen står på 2. Tjohoo! Det är riktigt nära nu. :o) Och dagens betänklighet som jag i vanlig ordning har norpat av Chatarinas Värld blir denna:



Jag har även fått den som hälsning inne hos supergulliga Lite odd Mycket molly för ett tag sedan. Och för mig står den som en påminnelse för att man då och då kan behöva göra genomtänkta rensningar. Bland allt från Mollyrober till människor som bara stjäl energi och glädje. Ut med skiten liksom. Det är snart slutgråtit för min del, i alla fall vad gäller situation jobbet från helvetet.

Fast nu ska jag inte dravla mer om det, nu ska jag istället och för allra sista gången övertidsjobba utan betalning på min fritid… :o)
Kommentarsvar på inläggen jag gjorde igår kommer senare idag. Kramar!

8 kommentarer:

  1. Hej Josanne!
    Skönt att det närmar sig slutet för dig och det där med att rensa både här och där har du så rätt i, Känner själv att jag borde rensa bland mina timmar, när till och med min kyrkoherde tycker att jag gör för mycket då är det väl dags att fundera..
    Kramar till dig från Eva

    SvaraRadera
  2. 2! Nu är det snart slut med eländet!! :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  3. Åh vad härligt med endast 2 dagar kvar, vilken lättnad!
    Kram

    SvaraRadera
  4. I morgon är det bara 1 dag kvar : )
    Kram!!!

    SvaraRadera
  5. STORA BARMSE KRAMAR FRÅN MIG TILL DIG!! Du är coolaste katten i stan. Häng ut! Din tid kommer igen var så säker! <3

    SvaraRadera
  6. Hej :) Tänkte bara tipsa om en tävling jag har i min blogg just nu där man kan vinna fina och omskrivna smycken!

    Om du inte är intresserad ber om jag om ursäkt för detta inlägg och önskar dig en fortsatt trevlig dag :)

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Snaaart bara en dag kvar till "fuck them all-day", så härligt för dig! Gäller att öva gott framför spegeln med fingret i högsta hugg. Prova sig fram på vilket sätt fingret blir som allra längst och synligast, vilken pose man ska välja när man vänder sig om bara hivar fram fingret, gör allvarliga pruttljud med munnen så att det stänker saliv vilt omkring och sen bara går därifrån.

    Ja, ja, min vilda fantasi, som ser dig tuff som fan, gå ifrån arbetsplatsen med långa amason-kvinna-kliv, för att aldrig återvända.

    Kramis, kramis

    SvaraRadera