Powered By Blogger

fredag 19 augusti 2011

Dagens – på visit i Malmö & med fråga till er

Japp, jag har varit på en liten visit i Malmö idag, igen. Iklädd denna höstiga stass:



















Och tillsammans med finsällskap. I form av Mollysyster, vän och kombatant Helen:


Och som ni kanske ser, eller i alla fall anar, så hamnade vi bland annat på AjaBaja för lite mer provning av Odd Molly fall 2011.
Bilder på det kommer lite senare, för först måste jag tyvärr ta tag i lite mindre viktiga grejer… som hundpromenad och matshopping…

Fast innan det får ta över för en stund så kan jag inte låta bli att kasta ut en fråga till er… För det är så här att jag just nu är på jäkla trött på min klädstil. Jag trivs i den och den känns som jag, så därför vill jag inte göra någon drastisk förvandling, men jag skulle ändå uppskatta lite tips på hur jag skulle kunna hotta upp den liksom… Hålla mig till mig men utan att vara så förbannat förutsägbar jämt. Så därför till frågan; vad skulle ni vilja se mig i?

Hoppas ni får en kanonbra kväll. Och var rädda om er själva och varandra. Kram!

5 kommentarer:

  1. För det första tycker jag du verkar hittat en stil som passar dig och du ser grymt cool ut på typ ALLA bilder.Önskar jag såg hälften så cool ut... Jag vet faktiskt inte vad som skulle kunna göra det annorlunda för att bli bättre. Skulle väl vara ett par klackar då :-) (men bara för att JAG älskar klackar :-))

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Vivvi! Men du kan skippa klackarna :)) Kram

    SvaraRadera
  3. För det första - du har hittat din stil och den passar dig mycket bra och är snygg!
    Lite variationer då...få se nu, grova strumpbyxor till Primebootsen och klänning.
    Skinnjacka till übersöta spetsklänningar och kängor. Klackar till jeansen, tips är att använda Swedish Hasbeens klackar som är stadiga och lätta att gå i. De har ju flera modeller att välja mellan så du kan säkert hitta något alternativ som passar dig.
    Strumpbyxor i olika färger kan man frossa i och matcha/missmatcha med Mollysar. Jag brukar alltid köpa två eller tre par strumpbyxor till mina kläder ett par crazy, ett par neutrala och ett par "affärsmässiga" - det gör att jag kan variera stilen på kläderna mera.
    Ett annat tips är att investera i några neutrala basplagg typ enfärgad trikåklänning, t-shirt mm som man kan matcha med brokiga Mollymönster. Det finns massor av bra trikåkläder på de stora kedjorna till minipris.
    Jag har bla en svart trikåklänning som jag använder tillsammans med silkeswrapsen och mina koftor - ledigt och skönt att använda samtidigt som man avglamofierar sidenet.
    Hoppas att dessa tips kan hjälpa dig något.

    SvaraRadera
  4. Oj, vad mycket tips du redan fått...
    Min synpunkt är att du är såååå snygg i din alldeles egna stil och att kombinera OM på det sättet du gör är unikt!!!!
    Ta vara på det!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Tusen tack snälla ni för kommentarer! Jag är grymt sugen på klackar, får väl se huruvida jag fixar att gå i dem bara… så att jag ”vågar” investera i ett par… Massa kanonbra tips från Molly-Marie, ska verkligen försöka leva upp till dem också. Massa Kram allihop!

    SvaraRadera