Powered By Blogger

tisdag 4 oktober 2011

Dagens – en paus som blev Mollyeufori

Jag tog en kort paus från feber, min nya stalker John Blund och mitt mellan dessa ångestframkallande ingredienser; försök till fixande med viktiga och därmed automatiskt skittråkiga papper. En paus för att istället bli vallad av hundarna i parken.
Och absolut inte minst en paus för att smaka på hur det känns att ha Mollysar på sig efter två dagar i sunkstass. Det var en snudd på euforisk förnimmelse kan jag meddela… :o)
Och så här såg det ut, precis innan jag stegade från lägenheten: 
 



















Nja det kanske inte ser lika überläckert ut som det kändes men det behöver vi ju kanske inte riktigt låtsas om… Och dessutom var det då. Nu är jag tillbaka i mitt smått miserabla ekorrhjul… där tristess i såväl outfit som göromål och mående gäller. Och bara för att skoja till det; lite ilska också…
Som i en människa som jag gjorde en tjänst genom att klicka hem en Tradera-auktion åt, och dessutom betala den. NU, idag, när den har anlänt och allt så har den där människan plötsligt inte råd att betala mig för den längre… grrr!!! Ja, det får bli att kasta ut den här istället, eftersom det är något som jag själv redan har.

Så är ni på jakt efter en rosa scarf scarf så kan ni ju titta in lite senare när jag har hunnit ta bilder av den… när mr Make, som har hämtat ut den kommer hem med den… Annars har jag inte så mycket mer att komma med just nu, mer än en Kram!

10 kommentarer:

  1. Fin stass, och visst är det så att man mår lite bättre när man känner sig snygg. Men vilken konstig människa som inte kan betala auktionen. Hoppas du blir av med den till priset du gav.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men vilken jädra dåre fy vad nedrigt! Jag är nog lite intresserad :) Om du vill får du gärna maila mig.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Är den i royal är jag väldigt intresserad :) Kram

    SvaraRadera
  4. Såg nu att den var rosa :) Jag är ute efter en i royal! Knäpp människa som drar sig ur så där! Krya på dig och dagens stass var jättefin! Kram

    SvaraRadera
  5. Hm vad skumt...
    Såg du att en i royal gick för över 3000 kr häromdagen? jojo. visst. Liksom...ehhhh.
    Kramar allra finaste du!
    L

    SvaraRadera
  6. Herregud vilket stolpskott! Men det lär väl inte vara så svårt att kränga den va? Plingar dig nån kväll, vi har lite att prata om:) Kram!

    SvaraRadera
  7. Fin du är i taradiddeln - vill ha en grå jag med! Hoppas det ordnar sig med bud-sjalen, väldigt speciellt att dra sig ur så där...

    Kram

    SvaraRadera
  8. Godmorgon,
    Hoppas din envisa feber m sjuka börjat ge sig nu.. Känner igen glädjen när det av olika anledningar gått ett tag sedan kroppen förgyllts av Mollysar!!
    Vad säger man angående sjalen..man slutar visst aldrig att förundras! Verkar tack o lov vara många som är redo för adoption.
    Ta hand om dig!!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Förstår att man blir euforisk av en tiddelipom.
    Hoppas att du mår bättre snart.

    SvaraRadera
  10. Tack tack för kommentarer! Ja det var liksom sista gången jag hjälper någon irl… inte första gången jag råkar ut för idioter som gör typ så här… :o( Tur ni finns och motbevisar att inte alla är heldårar. :o)
    Sjalen kommer att få flytta till en som bättre förtjänar den under dagen så det slutade bra i alla fall!
    Och ja jag såg också den i royal som gick för 3000:- helt galet! Synd man inte har ett gäng i garderoben att kränga iväg… ;o) Har en men den håller jag stenhårt i… spanar dock åt en till, men den åt Odd me.
    Kram på er!

    SvaraRadera