Powered By Blogger

torsdag 7 juni 2012

Dagens - som mest tror en massa

Varannan minut tror jag att det är fredag, varann påminner mer om en måndag. Jag tror att det är mars månad men har inte haft vett att klä mig efter den sortens svinkallhet. Jag har fått för mig att jag har all tid i världen till att plita artikeljox, trots att det är deadline på måndag. Och därmed egentligen panik... Jag tror att det vankas en massa kul aktiviteter i helgen, trots att jag återigen är gräsänka och dessutom pank. Inte ett rätt någonstans idag alltså. Men en dagens stass har jag i alla fall både lyckats få på mig och klämt in på bild. Alltid något... Kram på er!



- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

  1. Och det är här jag citerar Drottning Kristina som sa att:
    Det är bättre att ta ut glädjen i förskott,
    annars kanske det inte blir nån.

    Det tycker jag är rättså bra tänkt, så visst blir det roligheter i helgen =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... smart där! Jag brukar tänka tvärtom, bättre att inte ta ut något i förväg för utan förhoppningar inga besvikelser men drottningens är ju lätt roligare så jag tar nog den istället... :o) Kram!

      Radera
  2. Vad är det för blus den vita du har på dej?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en Spira, den heter Lou lace. Har provat den här i bloggen tidigare, både denna vita och samma i orange, så om du vill se hur ärmarna också ser ut på den så titta under Spira bland etiketter så hittar du den. Kram!

      Radera
    2. Tack snälla för hjälpen! Jag har hittat den i webshop och beställt den. Är lite orolig för att jag kanske har beställt fel storlek. Är den normal i storlek? Håller tummarna för det! /Ania

      Radera
    3. Jag skulle absolut kalla den normal i storlek så då verkar det ju som du beställt rätt. :o) Håller tummarna för det! Kram!

      Radera
  3. Hej snygging! Vad fin du är i spirablusen med jeansen o koftan över!
    Din helg blir säkert lyckad, med något roligt! (säger hon som själv har lättare tänka negativt, så blir det liksom ännu roligare om det blir tvärtom!)
    Har varit frånvarande under en längre period igen. Min hälsa är inte den bästa. Testade i måndags med maken (han har tagit ledigt en vecka igen..) att följa med på morgonrundan med flickorna på alvaret. Vi gick långsamt o kortade ner rundan betydligt. Gick halvhyfsat, har ju grymmaste tänkbara allergi mot det mesta ute denna årstid till sena hösten. (+ kvalster/ damm o geting). Snörvlade mig igenom ändå. Kul tyckte jag o ville med även på tisdagen. Samma takt osv.men mitt ute på alvaret får jag plötsligt världens astmaanfall. Hostade oavbrutet från djupet av lungorna, kunde knappt andas. Det var hemskt verkligen. Bara att vända o ta sig till bilen. Hem o få Cortison igen. Maken åkte o fixade astma mediciner. Sedan var jag helt slut!! Fick sitta i sängen o mådde skit rent ut sagt!
    Du vet, vi har det så förbaskat torrt här i markerna. Sedan mars har vi fått dryga 2mm regn!! Ibland visar prognoser det skall komma men icke sa Nicke . Idag skulle det regna hela dagen, yes sa vi men inte en droppe, nu skiner solen istället!
    Jag är så förbaskat trött på att inte kunna få gå ut! Hela vackra maj var fånge i mitt egna hem! Fattar du hur kul det är, titta ut mot grannen som ligger i bikini lite då o då..
    Så, nu har jag gnällt av mig rejält o lite till! Eftersom jag blir oändligt trött så är sängen eller soffan ofta. Har ju varit annan elände också men det hoppar vi över nu.
    Tröstat mig med massor av godis, choklad, popcorn o ostbågar i princip varje dag!! Äter så jag mår illa, skall försöka skärpa mig efter helgen har jag tänkt åtminstone.
    Förhoppningsvis skall vi ta oss över bron någon av de närmaste dagarna. Dom har visst fått regn som heter duga!
    Förlåt mitt långa tråkinlägg men behövde nog få ur mig lite tror jag..
    KRAMAR

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vännen du får gnälla precis hur mycket du vill! Jag blev bara superduperglad att höra ifrån dig!!! Satt och funderade över dig och familjen och hur ni har det och så i morse. Så det var nog lite telepati att få kommentar av dig idag. :o)
      Önskar att jag kunde göra något för dig. För det hjälper ju inte direkt att jag går här och är förbannad över att livet är orättvist och att jag önskar av hela mitt hjärta att du hade varit friskt!!! Tänker en massa på dig! Massa Kramar!

      Radera