Powered By Blogger

söndag 9 september 2012

Dagens – som desperat efterlyser en manual…

… i konsten att tillfoga struktur i sitt liv. För som det är nu, och har varit sedan tidigt i morse, så yrar jag mest runt i någonslags oregelbundna cirklar och försöker göra sisådär åtta saker samtidigt… Med resultat att ingenting blir ordentligt utfört, ingenting kan prickas av från listan som klart, utfört, lagt till handlingarna. Så trött jag blir på mig själv… Men! Med eller utan bruksanvisning så får det bli ett seriöst uppryck ganska omgående, åtminstone på en front. För klockan 18.00 blir det kattauktion. Här och hos Helen. Så don´t missa det!  


Blus – Odd Molly Truelove blouse, dark indigo, jeans – Please. Och ett suddat nylle så ni slipper se den otroligt förvirrade och ostrukturella uppsynen... Kram!

6 kommentarer:

  1. Jag blir alltmer sugen på den blusen när jag ser dig i den så jag undrar hur den är i storlek?
    Lillan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle nog kalla den något stor eftersom jag har 0 i denna. Är normalt en 1:a. Lycka till. Kram!

      Radera
  2. Det är just det som är grejen; en sak i taget. ;)
    har jag lärt mig nu på ålderns höst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag lär mig aldrig just det... gamla hundar och sitta du vet... :o) Kram!

      Radera
  3. Det här har inte med detta inlägget att göra men jag vet inte var jag ska skriva annars.. :). Tänkte fråga om du vet om din mr. Make ska vara med på tattoomässan i Vetlanda 5-6 oktober, och om det isåfall finns någon chans att få tatuera sig hos honom?
    För övrigt - snygga jeans!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade ingen aning om att det ens var en mässa i Vetlanda, tror inte han vet det heller. Skulle det bli att han ska jobba där så lovar jag att hojta till dig. Kram!

      Radera