Powered By Blogger

torsdag 14 februari 2013

Då tänkte jag att jag kan ju passa på

Ett kommersiellt jippo, ett påfund som gör att ensamma känner sig ännu ensammare. Nix, jag gillar inte det där allahjärtansdagstjafset. För ska man behöva ha en viss dag för att komma ihåg att visa kärlek och uppskattning så kan det lika bra vara. Tycker jag… Så därför låter jag detta trams passera utan att ta minsta notis om det på det personliga planet. Har aldrig brytt mig. 

Men! Eftersom det där valentinska fjantandet basuneras ut i stor skala och på en hel massa fronter så är det svårt att ducka helt. Och då tänkte jag att jag kan ju trots allt ta tillfället i akt, passa på att säga Tack som fan till er som läser här. Som står ut med mina dickadejer, mitt gnäll, uteblivna kommentarsvar, mina ständiga egobilder där jag mest ser sur och ful ut. Så Tack! Som fan! För att ni finns. Ni betyder megamycket för mig! Säkert mer än ni tror... Idag OCH alla andra dagar! Så det så… :o) Ciao!

9 kommentarer:

  1. Det är DU som ska ha TACK! Tack för att du orkar förgylla dagarna för oss!
    En MASSA kramar till Dig!!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    För min del så älskar jag ju både dig och din blogg, ja och alla dina djur också, jaja herr maken får väl finnas med också han. För övrigt håller jag med, funderar över resten av årets dagar, vi kanske kan tycka om varandra även då.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. ÄLSKAR både dig och din härliga kommentarer OCH bilderna med make och husdjur och vet du...... du förgyller min vardag 365 dagar om året<3<3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  4. Och jag skickar en Tequila -puss till dig och la familia

    SvaraRadera
  5. Instämmer helt med din åsikt! Fast svårt undgå denna dag då man fullständigt bombaderas av påminnelser av div slag. Personligen behöver jag inte sådana hör dagar, dom finns ändå.. Underbar nallebild du hittat!!
    Hoppas innerligt du mår bättre idag!

    SvaraRadera
  6. Nej fy attan för dessa jippohelger :( jag har visserligen kapitulerat och gillar julen men det kommer aldrig att hanäda m allahjärtans eller halloween.
    Bamsekram!

    SvaraRadera
  7. Kram och massa hälsningar! Och du betyder så mycket mer än du tror. :) För mig! Och för många.
    kramar
    <3

    SvaraRadera
  8. Och jag tycker om dig precis alla dagar!!! Önskar dig en fin fin helg! Kramar

    SvaraRadera
  9. Tack som Fan!!! Ni gör mig skitglad!

    SvaraRadera