Powered By Blogger

fredag 25 juni 2010

Kopia? och en till salu

Jag klickade hem ett armband från Tradera häromdagen. Invigde det nu i dagarna och igår kom det upp en diskussion om att det inte kan vara äkta. Det är det här armbandet:


Från Thomas Sabo. Och anledningen att kopiesamtalet kom upp är att jag bara betalade 155 riksdaler för det, vilket tydligen är helt omöjligt för ett äkta Sabo-armband.
Jag är långtifrån någon Saboexpert, det här är min allra första kontakt med hans smycken. Och jag köpte det bara för att det är fint och inte på grund av märket.
Vad tror ni, äkta vara eller kopia?

Sedan har jag bestämt mig för att Missing dress, red som jag fick hem nyss, tyvärr inte får en permanent bostad hos mig.
Har provat den flera gånger nu och hur gärna jag än vill så är vi inte ett matchande par.
Den är skitsnygg när den hänger på sin galge men på mig faller den platt, den är helt enkelt inte jag.

Så om någon är intresserad så säljer jag den för 1200:- inklusive rekommenderad frakt. Den är i storlek 2 och jag kan ta fler bilder om någon vill.

Nu ska jag koka en kopp kaffe, betala räkningar, surfa runt lite i Blogglandia och bara njuta av att vara ledig.
Vi ses senare! Glad midsommar på er därute!

12 kommentarer:

  1. När vi var i Turkiet såldes mycket TS-kopior och jag samlade på dem ett par år och EN berlock går på runt 4-500.

    Titta här vad jag hittade:

    Det turkosa armbandets pris: 298:-, björnen: 598:-, bussen: 498:-

    http://shop.thomassabo.com/sweden/

    Klänningen sitter jättefint på dig men som alltid, det skall ju kännas perfekt!

    TREVLIG MIDSOMMAR!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ingen aning om det är kopia, dock har jag sett att minst en kopiesäljare på T, som säljer OMkopior i massor, att han/hon även säljer Thomas Sabo saker....
    Synd med Missing dressen, du är skitläcker i den=)!kram

    SvaraRadera
  3. Det låter onekligen väldigt billigt för att vara Thomas Sabo. Missing dress hade jag köpt bums om det hade varit en 3:a, den är ursnygg!Ha en riktigt bra midsommarhelg med din goa man och hela djurmenageriet! Kram
    (Du har mail....snart!)

    SvaraRadera
  4. Jag kom på att jag känner en tjej som har guldsmedsbutik där de bl.a. säljer en massa Sabo, hon är dessutom värderingsman så jag ska be henne kika på armbandet.
    Kollade säljaren och det är inte hon/han som säljer en massa Molly också.
    Känner att jag har fått det här lite på hjärnan men inget jag kan göra nu så jag släpper det tills på måndag.
    Midsommarkramar!!!

    SvaraRadera
  5. Hej och glad midsommar!

    Klänningen är kalasfin på dig men den rätta känslan måste finnas och tyvärr kan jag inte klämma in mig i den, behöver en storlek större.

    Kram från Eva S. och Herr O.

    SvaraRadera
  6. Fast det vore en sak om du klickat hem det för "shit, det är en billig Sabo!" men nu tog du ju det för att det var fint- vilket det är, det är fantastiskt fint!

    Man ska inte låta bli att köpa saker man vill ha för att man är misstänksam (nu menar jag självfallet inte när det är uppenbara kopie-säljare, då är det en annan sak när det är berättigat att dra öronen åt sig) men i det här fallet var det ju hjärtat som klickade, och då gills det inte ÄVEN om det nu skulle vara en kopia?

    Rörig kommentar, jag vet. Jag lovar, jag har inte gått på snapsen än=) GLAD MIDSOMMAR!

    SvaraRadera
  7. Hej raring! Glad midsommar! Intressant o få reda på hur det var med äktheten sen..själv kan noll om sådant.
    Synd med klänningen, jag trivdes heller aldrig riktigt i min så den gick till T. Först tänkte jag hmm ska jag eller..men bestämde mig för avstå. Den färgkombon är urläcker annars. KRAM

    SvaraRadera
  8. Eva & Otto: Stor midsommarkram från mig och phalénetjejerna!!! Hoppas ni får en riktigt skön dag!

    The Queen: Inte rörig alls, eller så är jag lika vimsig för jag fattade allt ;o)
    Ja jag är sjukligt emot kopior! Folk som skor sig på andras kreativitet suger riktigt fett! Så hur mycket jag än tycker om det kommer jag inte att kunna med att bära det om det är fake... Skål & Kram!

    Annelie: Jag kände lite samma sak, ska jag eller ska jag inte... Men risken att den bara blir hängades är stor så om ingen visar intresse här så får den vandra ut på T efter Roskilde. Stor kram till dig kära vännen!

    SvaraRadera
  9. JAG ÄR OCKSÅ LITE EN SAMLARE AV THOMAS SABO SÅDÄR EN BERLOCK I TAGET OCH DET LÅTER ONEKLIGEN VÄLDIGT BILLIGT FÖR ETT ÄKTA SMYCKE. DESSUTOM KOPIERAS THOMAS SABO JUST I MASSOR SÅ JAG TROR DU SKA KOLLA UPP DET DÄR!

    MASSOR AV MIDSOMMARKRAMAR PÅ DIG MED! OCH SORRY, ORKAR INTE ÄNDRA TILL SMÅ BOKSTÄVER NU HAHA...

    SvaraRadera
  10. Kikar in och vill bara önska dig en härlig midsommar!

    Kram

    SvaraRadera
  11. PÅ tradera finns nära 2000 Thomas sabo grejer , mest berlocker som går för ca 50-100 kr (i alla fall när jag har spanat där). En sån liten buss som du fick bl a gick just för 52 kr, och alla de olika säljarna kan knappast ha falska varor. Så i mina öron låter det inte omöjligt alls att det är äkta ,utan att det råkade bli väldigt billigt och att du hade tur helt enkelt. Vi får hoppas på det och vore kul att höra vad den där värderingstjejen tror.
    midsommarkram

    SvaraRadera
  12. Katinka: haha... helt okej med stora bokstäver också. Kommer att kolla upp det på måndag om hon är i butiken då. Kram!

    Jeanette: detsamma gumman!!! Kommer att maila dig i helgen, om träffen... Kram!

    Annica: jag såg också det när jag kikade på T idag... skumt att det är så mycket...
    Har glömt svara dig om tatueringsbild men som du kanske sett i mitt förra inlägg så ska jag ta bild så du får se bättre. Det är mycket riktigt min hund på ena sidan och min äldsta katt på den andra. Gjorda av min make tatueraren efter foton. Om du vill kan du maila mig din mailadress på oddjosanne@gmail.com så mailar jag över bilder när jag tagit - tyvärr glömde jag det idag :o( - annars kastar jag ut dem här i bloggen. Kram!

    SvaraRadera