Powered By Blogger

söndag 13 februari 2011

Kul igår, mindre skoj idag...

Det man hoppar över ena dagen får man ta tag i nästa. Vilket var ganska kul igår när vi skippade den inplanerade städningen.
Mindre skoj idag när den måste utföras. Jag fattar inte att det kan bli så mycket kaos så fort man vänder ryggen till. Jag har försökt att dressera djuren i städningens alla konster men de är totalt oemottagliga på just den fronten.


De väljer att slappa och titta på istället. Gärna i husses knä så fort det vankas paus. Men nu får det vara slutpausat för denna gången, dags att återuppta fejjandet så det blir klart någon gång. Och därför blir det inget festligare inlägg än så här just nu. Hoppas att ni har en lite roligare dag. Kram på er för nu!

7 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅ så fina de är. Sjukt sugen på hund just nu.....
    Va kul att du följer min nya blogg förresten!!
    Elle

    SvaraRadera
  2. Skall det vara nödvändigt..?! Lovar dig att det finns gott om lurvor på fler håll, haha.. Här är det inga knop alls idag!(heller får jag tillägga) Försöker återhämta krafterna men det tar tiiid..
    Ha en bra söndag mitt upp iall städning!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Japp, det kommer surt efter;) Här städas inget i dag, det är handboll för hela slanten:) Ha det så roligt med skurtrasan! Kram gumman!

    SvaraRadera
  4. Ingen städning idag för min del. Bara tårtbuffé och promenad i solen.
    Men jag vet ju hur det ser ut med 4 katter hos oss så jag förstår att städning är på schemat. =)

    SvaraRadera
  5. Elle: tack! Ja enligt mig är de såklart sötast i världen. :o) Rasen heter phaléne och om du vill kolla upp den mer så titta in på http://www.phalenesallskapet.se, där finns en massa info av allehanda slag. Jag har skullat lägga till dig i min blogglista här också men glömt så jag gör det nu. Hoppas det är okej, annars hojta. Jag hittade dig hos L8 om du undrar. Kram!

    Annelie: hoppas du blir bättre snart, att vila sig frisk funkar faktiskt, jag har ju också testat det som du vet. :o) Hatar att städa men tyvärr måste man ju det ibland i alla fall, men strax är det klart i alla fall och då känns det ju kanonbra. Take care! Kram!

    Linda: haha... kul och kul, men satan vad jag gillar när det är klart och man sitter i ett rent hem. Me Like! :o) Kram!

    Helen: åh vad det lät supernajs! Jag hade mycket hellre gjort som ni idag! Men tyvärr kan man ju inte förtränga städhelvetet i all evighet... även om jag jobbar på det... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Har du testat att sy små Swifferdressar till dem? ;-) Själv köpte jag innetofflor med dammåtsugande micro "lameller" till sambon - funkar som bara det!

    God natt kram

    SvaraRadera
  7. Oslotigern: haha... vilken bra idé, det MÅSTE ju testas! Kram!

    SvaraRadera