Powered By Blogger

fredag 18 februari 2011

Provning del 2 – nykomlingar som inte är i siden

Ja det var ju inte bara siden som föll offer för min provningslusta på AjaBaja och iisa igår. Så här kommer ett litet gäng till, nu plagg som står utanför sidenboxen:



















Light cotton embroidered s/s, vintage dark grey 899:-

327:an i sitt klassiska stuk. Helt normal i storlek (har min vanliga 2:a) och denna färgen är riktigt slurpig i sitt obskyra utförande mellan typ lila, grått, vinrött...


















Orfeo blouse, indigo 849:-

En söt liten blus/ väst/ linne. Ganska obestämbart vad den egentligen är tycker jag. Tyget är relativt tunt och broderierna framtill är underbart söta. Dock är blusen liten i storlek. Här provar jag en 3:a och den funkade men faktiskt precis.



















Orfeo blouse, white 849:-

Denna har jag krängt på mig i storlek 4 och den kändes bättre. Kanske för att jag föredrar blusar som är lite mer åt det lösa och lediga hållet. Jag gillade denna ganska mycket och fick sommarlängtan så det bara stod härliga till.



















Centifoli blouse, mid blue 999:-

Denna var en helt otippad favorit faktiskt. Gjord i superskönaste bomullstyget och bra med plats för tutteriet. Jag har bara plus att dela ut här. Normal i storlek.



















Damask dress, vintage pink 1699:-

Jag måste erkänna att jag troligast inte hade provat denna om inte Lingondarligen hade varit med och bett mig. En riktigt underbar klänning som andas sommar, glädje, lycka... Underbara broderier och hade det inte varit för att jag fan inte ser klok ut i den så hade den garanterat hamnat här. :o)



















Light cotton embroidered s/s, lite blue 899:-

Jag föll som en fura för färgen! Helt underbart ljusblå. Tyvärr fanns det ingen 2:a så jag provar den i 3, vilket inte var helt lyckat. Men i rätt storlek – mums!





































Bikette denim jacket, vintage deep blue 1999:-

Sist men definitivt inte minst, The jeansjacka! Som jag har suktat efter att få plocka på mig sedan jag såg produktbilden första gången. Älskar den! Men det finns dock två viktiga aspekter som faller in under minuslistan; den är mörkare i verkligheten än på produktbilden vilket är jäkligt synd eftersom det var den färgen jag så mycket hade hoppats på.
OCH. Den är liiiiten i storlek! Jag har 2:or i min andra två jeansjackor, och de passar än, men i denna fick jag ta en 3:a för att den skulle sitta likadant. Dumt!

Undrar ni något som jag inte har skrivit så är det bara att hojta. Men nu får det vara allt från mig för idag. Var rädda om er! Ses imorgon. God natt och kram!

6 kommentarer:

  1. Vilken fin provning du gjort...har också varit enormt sugen på jeansjackan. Hade en trea i reservationslistan på Deepfling lääänge (fanns ingen fyra), innan jag hottade tillbaka den till ulvarna" he he. Släppte den, och samma sekund så blev någon annan lycklig, och så var den borta, fick lite panik att jag släppte den.
    Nä,men nu när du provat och skriver att du behövde ha en trea, är jag glad att jag inte höll fast vid den. Aldrig att en trea hade suttit snyggt på mig.

    Tack för att du delar med dig av din fina provrunda
    Kram K

    SvaraRadera
  2. Aj då! Lär hämta min jeansjacka på posten i morgon. Kanske blir i minsta laget om du behöver ha en 3:a på den:( Damasken var verkligen inte du! Lite som att se en skogshuggare i drag;)
    (Tror du jag får nåt påhopp nu om elak kommentar;) Den ljusblåa 327:an klämde jag lite på häromdagen, underbar färg! Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Josanne goes provning, kul :)
    Fattar inte att de alltid gör sina jeansjackor i miniatyrstorlekar, jag behöver en 4a för att den ska kunna knäppas, synd å trist

    SvaraRadera
  4. Jaaa men jag var också besviken på jackans färg.. nu var min dessutom trasig så den går i retur - för gott - ingen ny för mig!

    Hoppas du får en fin-fin helg! KRAM

    SvaraRadera
  5. K: jag släppte min 2:a på DeepFling direkt efter provningen, då fanns ingen 3:a kvar så det blev till att klicka den på svensk mark istället. Galen som man är... den har ju varit mitt absoluta måste sedan produktbilderna kom så jag kunde bara inte släppa tanken på den trots allt... Kram från knäpptanten!

    Linda: haha, skogshuggare i drag, så jäkla klockren beskrivning! Ja här kan man tydligen få påhopp för det mesta... tycker mest att det är komiskt nu för tiden... att se vad dårarna tar sig för och retar upp sig på liksom... ;o) Håller tummarna för att din jeansjacka passar, kanske bara jag som blivit fetare än vad jag vill erkänna... ;o) Kram!

    CLE: haha... då sitter vi med fettet lika mycket fast i brevlådan kan man säga... ;o) för jag hade också behövt en 4:a om jag skulle kunna knäppa den. Drog in magen som ett as för att få i en ynka knapp i hålet... och stryningskänslan var inte långt borta... Synd och trist, absolut! Kram!

    Bina: ja man tappar ju lätt intresset när det inte stämmer med ens förväntningar och trasig dessutom... fy fan vad trist! Tur det finns en massa annat fint att fylla tomrummet efter jeansjackan med... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Slurp! Rolig provning.

    Now I like Centifoli blouse, mid blue :)

    Kram!

    SvaraRadera