Powered By Blogger

måndag 27 augusti 2012

Och jag börjar få riktigt jävla nog

Regn, rusk, kyligt och hemresardag. Saknar Gunnarsson vid frukostbordet och sitter därför istället i funderingar över bloggens framtida öde. Jag börjar få nog av illvilliga jävlar. För jag tycker det är just det när det till exempel mailas till utomstående om saker i mitt liv som de inte har en jävla aning om. Och definitivt inte har med att göra. Får, tyvärr, vara kryptisk med tanke på involverade...

Det är inte första gången och jag känner mig ta mig fan snudd på förföljd. Av stackare som finner mitt liv så otroligt intressant att de har bättre koll på det än vad jag själv har... Det börjar bli riktigt förbannat obehagligt. Privatpåhopp och jag börjar få riktigt jävla nog. Så! Ska jag lägga ner helt eller kanske "bara" låsa bloggen?... Det blir dagens fråga att klura över... Take care därute! Kram på er!


- Posted using BlogPress from my iPhone

27 kommentarer:

  1. Men fy vad otäckt! Att det verkligen finns folk som inte ha annat att göra? Helt sanslöst! Om du besluter dig för att låsa har jag förståelse för det. Hoppas jag blir inbjuden i så fall.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att du inte slutar blogga! Jag hoppas att du kan se förbi de människor som tydligen har egna problem som dom borde ta tag i, och istället se de läsare du skänker daglig glädje genom dina inlägg.

    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Fy vad jobbigt! Har också full förståelse om du låser och hoppas även jag blir inbjuden. Samtidigt är det förbannat sjukt att du ska behöva låsa din blogg bara för att det finns sjuka dårar därute utan egna liv eller vad nu problemet är. Kramar

    SvaraRadera
  4. Så himla tråkigt och jag fattar inte varför folk inte kan koncentrera sig på sina egna liv i stället för att sabba för andra.
    Önskar jag vore där och åt frukost med dig och kunde ge en kram!
    Jag hoppas och önskar att du fortsätter blogga för jag blir så inspirerad och peppad av dina fina texter och bilder varje dag. <3 Kanske du skull byta mailadress istället och hålla den lite privat?
    Tusen kramar och hälsningar

    SvaraRadera
  5. Å nej inte igen! Jag tycker att det är så jäkla lågt och jag förstår mer än väl att det inte alls känns bra. Jag vill inte heller att du ska sluta blogga - gillar ju dig och ditt sätt att skiva. Dessutom har jag ju snott en och annan kombo av dig ;) Skämt åsido - jag förstår om du känner att du vill låsa bloggen men snälla skuta inte. Tycker Lingons förslag om mailadressen verkar ganska bra.
    KRAM snyggin

    SvaraRadera
  6. Hoppas du inte behöver låsa bloggen, blir ju trist för alla som hämtar inspiration från dig och som gillar din fina blogg. Jag har t ex infört kommentarsgranskning (vilket jag inte haft på ett tag och ingen synlig mailadress på bloggen) just för att det just nu är en massa avundsjuka männinskor som lägger en massa dumma kommentarer om sådant de inte har att göra med och som jag inte orkar lägga någon energi på.
    Byt mailadress om du kan i stället och inför kommentarsgranskning så att de illvilliga inte kan få något utrymme på din fina blogg.
    YOU GO GIRL!

    SvaraRadera
  7. Urk, att folk bara orkar, måste vara brist på något slags liv. Gör som du vill, men ge inte idioterna mer utrymme än nödvändigt här, för det är väl det de vill antar jag... Storklemar och hör av dig när du är himmavid! Tröst är kanske att du åtminstone kommer hem till SOL :)

    SvaraRadera
  8. Så himla tråkigt! Att folk inte har något bättre för sig... Hoppas du hittar ett sätt att blogga vidare utan att andra ska få förstöra, du hade blivit djupt saknad i blogglandia!

    Kramar

    SvaraRadera
  9. Så j-a onödigt och irriterande!!
    Folk som fyller sin (och din) tid med elakheter och förtal!
    SUCK!
    Jag hade också en envis sådan i starten men hon tröttnade när jag satte kommentarsgranskning.
    Håll ut! Snälla!
    Vi är många som som följer dig för att vi gillar det och ser fram emot dina inlägg!

    Kram

    SvaraRadera
  10. Bedrövligt!!!! Ja något måste du göra, så här ska man inte behöva ha det? Frågan är ju bara vad som är bäst!
    Trist, trist!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Låt inte de jävlarna vinna över dig ! för det är precis det dom vill göra, dom testar dig och din styrka men låt dom för fan inte få rätt och försök att tänka att dom mår fan så mycket sämre än vad du själv gör, det måste väl ändå gå att sätta dit dom ??. Fortsätt med det DU vill och är bra på, men så klart bara om du själv vill och orkar. Kämpa på Josanne, du är bäst!
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  12. Fy vad jävla trist alltså. Vill folk bara förstöra andras liv? Jag gillar dig och din blogg och hoppas du fortsätter ändå, om du låser den hoppas jag att jag blir inbjuden.

    Ha en fin dag:-)
    Kram

    SvaraRadera
  13. åhh att dom orkar.
    Låt ingen annan förstöra för dig!! Du är så dj...a bra. Folk är inte kloka!!
    Låst blogg, kommentarsgranskning, raraste Lingonets förslag eller en fin kombo av alltihop.
    Men ego som jag är, så vill jag att du fortsätter i någon form :)

    Kram på dej

    SvaraRadera
  14. Har ju samma tankar själv så jag vet inte vad jag ska råda dig till. Fundera medan du kör kattauktionen, skriv inget privat osv.

    SvaraRadera
  15. Tirst...vilka "små" människor....
    Keep going!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  16. neeeej, stäng inte bloggen! tycker att du är en superkvinna som det är jättekul att följa!
    förstår ändå att det är jobbigt med alla "neggisar" som alltid ska förstöra.

    kram//Pernilla

    SvaraRadera
  17. Åhhh nej och åter nej......
    Personer som skriver negativa och dessutom privata saker om dig mår ju dåligt själv och får nog en sorts njutning i sitt liv av uppmärksamheten....
    MEN jag kan förstå att det känns väldigt obehagligt!!!

    Jag hoppas innerligt att du inte slutar blogga, du är en cool brud som har själv distans och bjuder på dig själv på ett helt underbart sätt...jag följer ju dig varje dag;))))

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  18. Enig med alle over!!!
    Klem og gode tanker til deg:)

    SvaraRadera
  19. Herregud! Tar det aldrig slut?! Jag ringer dig nån kväll när du är tillbaka på skånsk mark......
    Kram

    SvaraRadera
  20. Hoppas jag får fortsätta läsa om det blir så. :/ Kramis

    SvaraRadera
  21. Hemskt trist och jag vet att det är lätt att ta åt sig även om man vet bättre än så. Det har varit lite småelaka kommentarer här och där det sista tycker jag, men jag tar genast bort dem, kommenterar eller svarar aldrig och ger aldrig dessa negativa människor någon som helst uppmärksamhet. Gör inte det du heller. Och bort med mejlen och kommentarsgranska ett tag. Det är inte lika roligt att skriva elakt när ingen förutom du läser. Styrka och kramar till dig!

    SvaraRadera
  22. Usch. Nä, sluta inte! Är numera usel på att kommentera, och blogga med för den delen, irl tar lite för mycket tid just nu och så är det ibland.

    Läser dock som en tok och vill ju inte sluta läsa här!

    Stor KRAM

    Psst! Ja, ta bort mailen, byt mailadress och kommentarsgranskning på, kanske kan det hjälpa. Annars är det väl bara låst blogg som är kvar. Hoppas man får följa med då.



    SvaraRadera
  23. Nej, vad tråkigt :-( Hoppas att du fortsätter blogga!!! Jag vill väldigt gärna fortsätta följa dig!

    SvaraRadera
  24. Jag har jävligt svårt att förstå människor som ger sig på andra utan anledning, har man ett så trist liv att man inte kan fylla det med annat så är det bara att beklaga! kan förstå att det är supertråkigt att detta händer men jag hoppas att du fortsätter och vara den du är och inte låter någon trampa på dig!! kram vännen, du är guld värd!

    SvaraRadera
  25. Oj så tråkigt! Vore synd om du tvingades låsa/stänga ner. Vill gärna läsa här även om mina kommentarer lyser med sin frånvaro!
    Styrkekram!
    /Tina

    SvaraRadera