Powered By Blogger

onsdag 29 augusti 2012

Provning av Odd Molly fall 2012

Jag inbillade mig att det blev en hel massa höst-Mollysar provade i Stockholm i helgen. Jag inbillade mig helt fel, vilket kom till min kännedom när jag gick igenom bilderna nu ikväll. För trist få är det och dessutom några jag redan har provat tidigare. Så senildement och med surmuligast tänkbara uppsyn, dåligt ljus på de flesta, okreativt rakt upp och ner… Ack och ve vilken misär i kvadrat och kubik… Men! Kastar ändå ut de provbilder jag har. Här och nu:

Truelove blouse, almost black 899:-

Storlek 0. Ja denna var jag som tidigare sagt på lite jakt efter. Så den blev mest provad ur storlekssynpunkt. Så jag inte svullat på mig sedan sist jag provade den. Liksom. En supersöt och användbar liten bomullssak. Fina broderier över hela skiten, i samma svarta färg som tyget.


Flyhigh sleeve less blouse, almost black 1999:-

Storlek 1. En positiv överraskning som visserligen har funnits på min nyfiken-på-lista men som ändå knäckte i verkligheten. Ur såväl utseende- som kvalitetsaspekt. Stabilt tyg utan att vara det minsta klumpigt, liksom. Mjuk. Enfärgad baktill med litet knytband i nacken. Något lite längre framtill, än baktill. Och brodyren, en vinnande detalj till.


Rib jersey tank, almost black 499:- 

Storlek 1 översta bilden, storlek 0 på undre bilden. Jag har detta linne gånger två, ett vitt, ett turkos, båda i storlek 1, som jag tycker är lite väl slafsiga, som i för stor nertill. Ville testa skillnaden, som inte syns så mycket på bild kanske men 0 är kortare och utan slafs. Dock inte tajtare upptill som jag blivit ”varnad” för. Så 0 får det bli den dagen det kommer till att investera i något av dessa supersköna linnen. Det finns ju i åt helsefyr för många villha-färger… 

Rib jersey tank, pink 499:-

Storlek 0. I alldeles för många snyggofärger som sagt. Hade absolut inte tackat nej till detta tokrosa. Heller… Storleken funkade fint här också så då är det problemet alltså dubbelt utrönt.

Sigh slip tank, powder 899:-

Storlek 1. Satt rätt schysst, siden är ju aldrig fel och såväl färg som mönster får väl godkänt. Fast! Prislappen är i mina ögon lite väl saftigt tilltagen… Vi pratar ju trots allt en enkel liten sidentrasa…


Ooh slip tank, almost black 1399:-

Storlek 1. Skönt material, dundernajsa broderier, lagom långt, reglerbara axelband. Jag har faktiskt svårt för att finna minsta fel på detta lilla linne. Så det betyder nog mvg.

Elle blouse, white 999:-

Storlek 1. Mjuk som satan, om man nu får lov att uttrycka sig i sådana kraftfulla termer… :o) Fina mönster i tyget. Hade nog dock föredragit den liten mindre men dumt nog fanns ingen 0:a att testa, så det får bli en annan gång, hoppas jag då denna är en stark kandidat till önskelistan.


Enwrapme jersey top, dark orange 899:-

Storlek 1. Som jag redan sagt, inte snygg på mig. Alls. Därför får ni se den även på Gunnarsson eftersom den var klockren på henne. På mig kändes den lite klumpig tyckte jag, i tyget framtill. Däremot gillar jag urringningen som är perfecto lagom i mina ögon, att den är längre baktill och med knytband i midjehöjd.

Ooh short slip dress, silky powder 1599:-

Storlek 1. Ja jag vet, jag borde gett fan i att visa men sanningen är väl alltid bäst… Eller kanske inte… Men det kan i alla fall konstateras att denna kräver ett viss mått av bröst… Och kanske bör undvikas att provas om man dessutom har klätt sina ickebröst i en sportbehå…

Unwind slip tank, sapphire 1199:-

Storlek 1. Satt ganska hyfsat även om det inte framgår till fullo on the bild. Något som inte heller är korrekt är färgen. För den är egentligen i den där megaläckra smaragdgröna som de har slagit till på nu i höst. Men jag tycker att sidenplaggen är för dyra, så är det bara, så även om jag skulle vilja ha så tar det emot att hosta upp över tusingen för ett plagg som ingår bland underkläderna…

Undrar ni något mer så bara hojta. Nu ska jag sova, eller kanske messa Flipfloppan lite till i det überviktiga ämnet Robinson... :o) Kärlek & Respekt!

8 kommentarer:

  1. snygga du! kul att se allt du provar. har forsokt kommentera fran iphonen med det har varit helt omojligt. Roligt att se dej och Linda ocksa :) gillar verkligen enwrapme trojorna. ha det sa bra och hoppas Muffin Rubin kvicknar till snart. kram:)

    SvaraRadera
  2. I still have many of these styles that you tested in size 1. Send me an email (karen@fullcirclestar.com) if you are interested. You will save some $$$
    Kram from Canada,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  3. Nu kommer höstsuget på riktigt här. Jag har varit måttligt förtjust, men nu jädrar. Mycket snyggt du visar, och jag håller med om sidentrasorna, de är lite för dyra. Nu håller jag tummarna för lilla Muffin repar sig snabbt, det är hemskt tycker jag när de har ont.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Många av plaggen har jag inte tittat närmare på alls men när jag får se dig i dem så blir det plötsligt så snygga, kan ju vara "modellen" oxå :-)
    Kram på dig snygging!

    SvaraRadera
  5. Hello,
    Läser ofta - kommenterar sällan! :-)
    Måste bara säga att du fått en rackarns snajsig kropp som man är lätt avis på. Tyckte inte du hade något att klaga på tidigare men där ser man vad lite träning kan göra. *tar mig själv i kragen*

    Sen vill jag även berömma den GRYMT FINA katt-tatueringen!! Har själv tre katter på kroppen och de är inte i närheten av din - superfin!

    Tack för ordet!

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Först i främst TACK för underbara blusen; den är nr 3 i min samling av denna modellen :)
    Tack för att man titta på provade kläder.Den oranga toppen tycker jag om men eftersom jag är typ som du (I KROPPEN) så kanske inget för mig ;( Men den enkla rosa linnet- yes! Silkeslinne (smaragdgröna) är fin men...bara att passa på någon rabatt :)

    ha en underbar em/kväll.
    Kram,Magdalena

    SvaraRadera
  7. ush!! ni ser hemsk ut !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch! Du stavar förjävla illa! Puss och kram:)

      Radera