Powered By Blogger

lördag 1 september 2012

Arton gånger Instagram – förlorat, finglass & fulfoton










Tisdag: inte en helt självklar syn för det är väldigt sällan det figurerar mat på House of Pain Helsingborg. Men har man finfrämmande från USA så får pojkarna minsann offra sig och smaska pizza. Rias körde med pommes på sin. Såg rätt äckligt ut men såklart var jag tvungen att testa och det var faktiskt riktigt schysst. Och bra näringsgrundat där av mig för att sedan få nål körd i armen. Av mr Boog som även är grym på att frihanda graffiti. Även mitt i natten. Så nu har studion en nyomklädd vägg att stoltsera med.

Onsdag: en sorgsens dag då Muffin förlorade sin kvinnlighet… Hos Kattkliniken som håller till i en djurbutik, där jag roade mig med att plåta fultråkiga bilder i väntan på att få hämta hem henne. 

Torsdag: sen på väg till möte men en bild eller två hinns ju alltid knäppas av i flykten. Liksom. Hemma pågick samkväm med kattmaffian där en inte fick vara med på grund av platsbrist, vilket inte var helt populärt. Fast Noima katt blev rätt nöjd ändå när hon fick smaka av min kulinariska ungkarlsmiddag; fylld rödspätta serverad med pulvermos. Klockan 23.00 anlände efterrätten. Hade beställt simpel vaniljglass eftersom jag var sååå megasugen på chokladsås. Fick finglass, men chokladsåsen skulle nyttjas till varje pris så självklart fick den pryda toppen.

Fredag: två dagar efter ingreppet från helvetet och fortfarande en ledsen Muffin katt… Och en slö tant som inte varit på gymet på över en vecka, vilket åtgärdades med ett pass bodybalance. Men satan vad segt det var att ta sig dit… En superbedrift rent av, som därför blev firad med ett relativt seriöst försök till fredagsmys; söt katt på stol, levande ljus, avancerat spel och lyxvåfflor. Lyx på grund av att de blev tillverkade i det ultralyxiga järnet från 70-talet… Bilden på den gigantiska vinflaskan kom mest till för mitt taskiga minnes skull, det var ett riktigt gott vin nämligen.

4 kommentarer:

  1. Ah en ny Ben & Jerry jag inte smakat; den får jag köpa nästa vecka när jag är gräsis. =)

    Vinet har vi också provat och det var riktigt bra.

    Ha en skön lördagskväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den var god men min favvo är nog ändå den med marchmallows och massa choklad, eller hur det stavas. Kram!

      Radera
  2. Jag ska få ärva en äldre katt och undrar vad dina katter äter? Det finns ju så många olika sorter så svårt att veta. Tacksam för svar! /Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. De äter Royal Canin, finns ju en massa olika sorter inom det märket men det är bra mat. Lite dyrare att köpa men de behöver mindre av den än av billigare mat så det blir nog detsamma i slutändan. Men! Jag tycker du ska kolla vad katten äter nu, de kan ju vara ganska kräsna. Och vanedjur. Lycka till med din nya familjemedlem! Kram!

      Radera