Powered By Blogger

fredag 9 november 2012

Dagens – att inte kunna glömma och sedan glömma


Kofta – Hunky Dory Skull knitted japan, grey, jeans – Please, bälte – Cowboybelts, svarta pjux – Jeffrey Campbell Brit 2, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, 

Koftan. Jag provade den i en lokal butik för sisådär två månader sedan. Och kunde inte glömma den, spritt språngande omöjlig att få ur skallen. Helt enkelt. Så när säljpengar trillade in blev de blixtsnabbt förvandlade. Tíll the kofta. Det var ett tag sedan nu. Och den har inte blivit använd. För jag glömde liksom totalt bort att jag hade den finvikt liggande på en hylla i garderoben. Glömde bort… Genant! Och kanske ett tecken på att jag har åt helsefyr för mycket kläder… eller kanske bara skrämmande dåligt minne (som man ju kan slänga ur sig lite småkäckt sådär om man vill snacka bort en extrem pinsamhet…) 
Fast! Jag hittade ju den idag. Bättre än aldrig ju… Någon mer som råkat ut för sådan här knasglömska någon gång, eller är det bara jag?... Kram!

2 kommentarer:

  1. Har hänt flera gånger när jag inte använt ett plagg ganska omgående efter inköp :o Visst är det löjligt pinsamt - jag kom att tänka på ett just nu faktiskt.
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Kan t o m ibland bli osäker på om jag ha ett plagg eller ej. Hände mig en gång när jag envist förnekat att jag var ägare till en tunika, som sedan visade sig hänga i WC. Vill inte tänka på vad det kan tyda på...
    Kramizar Mags

    SvaraRadera