Powered By Blogger

fredag 30 augusti 2013

En liten spaning på mitt favoritobjekt i inredningsland

Presentkortet jag fått av min kombatant förde mig till Indiska igår. Och även om jag megaspanade på hela sortimentet så fastnade jag ändå där jag alltid brukar fastna. Hos min inredningsstämplade favoritpryl sedan hur många år som helst.


Ja, jag är helsåld på ljuslyktor. Av alla de slag egentligen men i synnerhet de av stora mått. Och halleluja vad många sådana villhastämplade det fanns. En av dem fick följa med hem. Den svarta långsmala på tredje bilden, för den lyckades jag tänka ut en plats till på stört (och så var prislappen på min sida…) 
Annars är mitt problem just det, att jag har en tendens att shoppa för att jag faller för något. Och så kommer jag hem med det och har ingen aning om var jag ska placera det… Men nu kanske jag har lärt mig, tack vare en smart människa som beter sig betydligt mer skicklig på den fronten. Hur gör ni; shoppar med enbart hjärtat eller låter ni hjärnan vara med också?... Tjing för nu! Och take care därute!

2 kommentarer:

  1. Jag gör som du handlar först tänker sen. Så det är en hel del stilar hemma hos mig men jag älskar alla sakerna så då känns det helt okej ändå :o)
    Jannicke

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och det är ju det viktiga tycker jag, att man har sakerna för att man tycker om dem och inte bara för att det anses rätt i inredningsväg, så jag är helt inne på din linje! :o) Kram!

      Radera