lördag 5 juli 2014

Och så kom det sig som så...

... att min plan om att gå på partaj iklädd klänning i slutändan ändå blev uppfylld. Tack vare ett premiärbesök på Emporia med kombatant Helen innan vi anlände platsen för dagens festligheter. Tack vare ett spontanbesök innanför Indiskas domäner, en blixtförälskelse och en segdragen jakt på säkerhetsnålar för att få till en något angenämare passform av denna vita långskapelse:


Ett försök att anta en kvinnligare attityd. En med tuttar i fokus istället för tillplattat utseende under högskuret linne som är min normala framtoning. Vilket jag tyckt har varit den mer bekväma. Till idag då jag, lite chockerande, kände mig lika komfortabel i min nya stass. För övrigt så finns det väl inte så mycket att orda om själva Emporia. En sjuhelsikes massa butiker, galet snurrigt med flera vilsenyrningar. Lite över det vanliga fräscht kanske men ändå ett köpcentrum rätt och slätt. Där jag inte lyckades dokumentera mer än dessa scener:


Fast det var ju ändå inte för detta ställe vi befann oss i metropolen. Utan för fest i paradiset. Som jag återkommer med imorgon. Nu är det bara gonatt som gäller...

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Fantastisk blåsa! Och hur jävla snygg som helst på dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Di är galet snygg i den klänningen 💕 jag testade men den är för lång till en räka - Gunnarssonskans smeknamn 😄
    Kram!

    SvaraRadera