Powered By Blogger

söndag 14 november 2010

Efterlysning


Jag har fått den på hjärnan och eftersom jag inte kan släppa den så efterlyser jag den här; Scarf scarf i pink, eller om färgen möjligen heter rose.... Om du har den att sälja så maila mig på oddjosanne@gmail.com, gärna med prisförslag.

Hoppas ni får en bra söndag därute. Vi ses senare. Kram på er!

8 kommentarer:

  1. Jaha gumman, den finns på tradera och jaaaag vill också ha den. Men wallet says nooooooo.
    Kramar och ha en go dag idag!!!

    SvaraRadera
  2. Lingonberrie: haha... vad komiskt jag skrev precis det där med wallet says noooo inne hos dig... Kan det vara Odde Och Modde som spökar och telepaterar... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej hopp, jag som lade ut min på bråktradera igår. Den ligger där om intresse finns./K

    SvaraRadera
  4. Mimmi: åh vad typiskt! La den på min minneslista nyss... Tack för tips. Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!
    En sådan där skulle behövas här i lilla kråkslottet som är utan värme sedan ett par dagar. Burr, tur att det finns långkalsonger, the och glögg.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Eva: usch, det låter ju som värsta Sibirien att bo i kråkslott utan värme. Hoppas verkligen att ni får tillbaka den, eller hur det funkar. Enligt tantlogiken så kan påtvingad kyla mycket väl förklara bort Mollyklick... bara så du vet ;o)
    Värmekramar till er!

    SvaraRadera
  7. Hallå! Den är verkligen heeeelt underbar, jag har en i rose som jag älskar=) Om någon har en i royal och vill sälja mejla mig: sofie@grafstrom.nu!

    Hej från mig!

    SvaraRadera
  8. Sofie: jag har en i royal, fick tag på den nyligen så inte en chans att jag säljer den MEN jag hjälper dig att hålla ögonen öppna på en åt dig också. Kram!

    SvaraRadera