Powered By Blogger

torsdag 18 november 2010

Så mycket mer! Så mycket bättre!

Efter ännu en dag från helvetet så gör hon det igen, tjejen som har bloggen Lite odd Mycket molly. Lyckas lyfta mitt mentala mående från überkass till superduperglad!
Först var det en urgullig hälsning i hennes blogg, sedan ett inlägg tidigare i veckan om att jag vunnit i hennes tävling.
Jag? Som aldrig vinner… Och dessutom när priset är något jag verkligen verkligen vill ha! Och så idag, när vinsten låg i brevlådan, blev det en dubbeltrippel i värme och magisk uppmuntran från denna helt okända tjej…


För i detta vackra paket hittade jag inte bara den mest underbara lilla väska man kan tänka sig. Står det inte Josanne på den eller vad…?


Hon hade även skickat med så himla fina och klockrena uppmuntringsord tillsammans med söta smilygubbar på ett kuvert. Och i det låg denna:  


En berlock från KumKum. Helt ärligt; vad gör man, vad säger man??? Jag är helt mållös… Vi har aldrig träffats, vi har enbart fått lite smått kontakt här i Mollylandia den senaste tiden och så får man så ofantligt mycket mer stöd av henne än av människor i ens verklighetsbaserade närhet…

Som en liten jämförelse kan jag dra the story of today om tre av mina chefer. Efter att ha varit sjukskriven i lite drygt två månader, och nu tillbaka som någonslags 25 procentarmupp, så går de bara förbi mig, flera gånger, utan att ens säga hej... Jag har jobbat på det stället i sex år…

Det säger ganska mycket om vårt lilla tillhåll här i cyberspace. Att det är så mycket mer än bara yta och kläder. Så mycket bättre! För här finns uppmuntran och stöd, här finns de mest osjälviska och empatiska människor jag någonsin stött på. Här finns äkta ärliga vänner! Förhoppningsvis för livet!

Jag skulle kunna skriva en roman i ämnet och det kanske jag gör också. Men inte här och nu. För här och nu nöjer jag mig med att avsluta med en stor bamsekram till er alla. Och så kommer jag tillbaka med en dagens lite senare. För det måste man, yta och Mollysar ingår ju i kitet... ;o) Love you!

11 kommentarer:

  1. Vilka fina vinster!!! Jag håller med om att det är något särskilt här i Mollyland, jag har bara bloggat ett par veckor men redan stött på så mycket värme och fint välkomnande och små uppmuntrande mail, fantastiskt vilken värme och gemenskap!
    Jag lider med dig när det gäller arbetssituationen dock. Jag sa upp mig i somras efter att ha arbetat 6 år inom ett stort svenskt designmärke som utåt sätt ska stå för jämlikhet och lika värde etc. Anledningen till att jag till slut sa upp mig var att de i princip frös ut mig när jag blev gravid och jag ifråntogs alla min uppdrag och utlovad vidareutveckling så snart jag berättat att jag skulle ha barn... Så mycket för den jämlikheten...
    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj..vad fint!! Jaa, vad säger man!! Helt fantasiskt o helt underbart, mycket roligt! Jag säger iallafall GRATTIS till dig för den uberfina vinsten!
    Ditt jobb är ju ett kapitel för sig tyvärr! Dom borde skämmas, förbannade stolpskott! Får man säga så.. Hoppas innerligen din "plan" går i lås!
    Ha en sköön eftermiddag! (inte ut o jaga Mollysar idag, fniss..)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Vilken överraskning! Väldigt fin! Passar en fin tjej!kram

    SvaraRadera
  4. Ja visst är det mer än yta och kläder - vi är ju riktiga människor där bakom datorerna.
    Jag tror jag vet vad vi allihop skulle vilja ha/behöva men jag vet inte hur det ska gå till:
    Ett eget forum!
    Ett ställe där vi kunde prata "ostört" om vad vi vill. Hur gör man ett sånt tro?

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!
    Först och främst grattis till fina vinsten!
    Sedan undrar man hur vissa är funtade dvs. dina chefer, du får väl komma i morgon med stort leende, ännu större tårta och utbrista i ett å vad roligt att vara tillbaka! Nä, men det är skoj att fantisera och ta sig lite övertag en stund.
    Håller med dig fullständigt när det gäller andan på Mollybloggarna, skrev om det hos Bina någon gång. Skillnaden mot teolog/prästbloggar är himmelsvid, där handlar det mer om att sätta dit, vrida och vränga på ord, vem tror rätt och vem tror fel osv. Inte alltid men tyvärr alltför ofta.
    Kramar till dig från Eva

    SvaraRadera
  6. Grattis till vinsten! Jag fick min i dag med. Jag håller absolut med om att denna tjej vet hur man gör dagen för andra. Sen när det kommer till puckade chefer så känner jag en del sådana med tyvärr. Ett forum med en tråd som är för bara inbjudan vore en idé, men vart hittar man det tro?
    Kram

    SvaraRadera
  7. Åh grattis du vackraste Josanne. Den är så du!
    Kram!

    SvaraRadera
  8. En riktigt fin väska som det står Josanne på:)
    När det gäller dina chefer blir jag illa berörd. Vilka jävla as! Men what goes around comes around. Dom får nog sitt så småningom....
    "Låt inte dom jävlarna ta dig"
    Ha en super-kväll gumman! Kram

    SvaraRadera
  9. Grattis Josanne! Även om jag inte känner dig känns det som du verkligen är värd lite fina överraskningar och uppmuntran. Vad trist med ditt jobb. Har själv världens bästa arbetsplats och bästa kollegorna så det är svårt att sätta sig in i men stå på dig!
    Håller också med om att det finns otroligt mycket fina tjejer i den här Mollyvärlden och lite avis är man på er som varit med ett tag då jag själv inte varit med i bloggsvängen så länge....
    Kram i a f och njut av vinsten
    /Vivvi

    SvaraRadera
  10. Ja man kan knappt tro att det är sant att det finns så många underbaringar som i Mollyland, eller hur? Overkligt med tanke på alla förbannade stolskott som borde skämmas, klart man får skriva så Annelie, det är ju såååå sant. För när det gäller mitt jobb så är det som ni redan fattat en bedrövlig arbetsplats med riktigt obehagliga typer. Jävlas as som Linda skriver är väl ungefär en ganska klockren benämning… Så jag vill tacka tusenfalt för ert stöd! Ni finns i mina tankar när det är jobbigt och då åker det hux flux på lite mer skinn på min näsa. :o) Och ni finns i mitt hjärta! Kram på er!

    SvaraRadera
  11. Grattis vilken fin vinst och så du! :)
    Ja du, jobbet är ett kapitel för sig. De verkar vara helt omänskliga!!

    Kram

    SvaraRadera