Powered By Blogger

måndag 11 april 2011

Fotoutmaning – Dag 2: ätbart

Fotoutmaningen, som jag har fått av en kompis med låst blogg, har vandrat in på sin andra dag och uppgift Ätbart jag aldrig tröttnar på ska redovisas. Jag går på det som spontant dök upp i skallen när rubriken presenterades. Som är...



















... popkorn och pasta. Några av er kanske minns att jag har berättat att jag är såld på ostbågar. Men där är jag mer periodare faktiskt, medan en skål nypoppade popkorn aldrig blir nobbad. Och pasta, framförallt fullkornsspagetti, skulle jag nog lätt kunna leva på. Och om jag hade blivit deporterad till en öde ö i tropikerna så lär det troligast vara pastan jag hade saknat mest i matväg.

Det var ett gäng lovely Mollysisters som hakade på utmaningen igår; Oslotigern, Hornsgatans Ros, Hilde, Mollymera, Hoffsan, Helen och Tina. Superkul såklart så missa inte att kolla hos dem under dagen om de fortfarande är med på utmaningståget. Hoppas ni får en bra start på nya veckan därute. Kram för nu!

11 kommentarer:

  1. Jättekul att följa. Jag har faktiskt hakat på, men jag har ju en låst blogg som bara är öppen för närmaste släkten, så det får ni inte se... Kan dock avslöja att dagens bild föreställer jelly bellys enormt goda jelly beans. OK, man kan ju inte leva av bara dessa små godisar, men jag kommer aldrig tröttna på dessa och dessutom gör de sig på bild!!!! Just nu får jag inte äta så mycket smaskigt heller och då vill det till att det lilla man unnar sig är riktigt got!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. ...och från mitt köksfönster ser jag staket, byskar en stor gräsyta och en bit bort några villor. Inte så upphetsande precis!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Uppdaterat hos mig på båda ställena.
    Ingen mat du gillar men man kan ju göra det veg också =)

    SvaraRadera
  4. haha, du är bara bäst ! Sikka idéer :-) Såklart jag hakar på ! Har precis återhämtat mej från helgens jobb, så jag kör utmaningen från igår å dagens utmaning idag :-)

    SvaraRadera
  5. Kul ide, igår kunde jag bara inte fota genom fönstret. Förresten så ser man knappt igenom skiten. Idag blir det matbilder!

    SvaraRadera
  6. Popcorn kunde jag också haft högst, men det slog mig inte förrän nu! Dock aningen begränsat användningsområde - stort sett fredagskvällar och bio. Min etta - glass - kan jag däremot äta precis när som helst :-)

    Vet du, din fotoutmaning är veckans bästa händelse - verkligen jätteroligt! Ser redan fram emot morgondagens och undrar såååå vad det kan bli!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Popcorn :) går inte sluta äta när man väl har börjat.. Kram

    SvaraRadera
  8. Nena: kul att du har hakat på även om inte vi kan se det. Jag har aldrig smakat jelly beans. Maken gillar det så man kanske skulle ta och testa någon dag... med risk att åka dit... ;o)

    Helen: nu blev jag nyfiken... så då får jag ju hojta in till dig och kolla... :o) Kram!

    Johanssonskan: kul att du hakar på sötegumman. :o) Kram!

    Helen btw: haha... jag såg på bilderna hur sjukt skitiga mina fönster var... ojoj... har får hårdputsas... snart... :o) Kram!

    Oslotigern: haha... du är för rolig; veckans bästa händelse :o) Jo jag tycker också att det är skoj och är lika nyfiken jag på nästa utmaning. Kastar ut den här så fort jag får den... Kram!

    Odd me: eller hur? Jag kan käka hur mycket popkorn som helst. Intalar jag mig dessutom att de är kalorifria så kan ytterligare ett gäng slinka ner... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Haha, ja du testar på egen risk! men det måste vara jelly belly -allt annat är tama kopior! (Jag borde inte berätta att jag just beställt hem ett kilo....)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Fasen popcorn hade jag glömt, men bulle slår även popcorn hos mig (tror jag).
    Kram

    SvaraRadera
  11. Nena: haha... egen risk är taget... ett kilo beställda gör mig ju bara ännu mer sugen att testa... ;o) Kram!

    Hilde: och bulle skulle lätt kunna vara med hos mig också... sådana där släta bullar, som jag lever på under festivaler... oj vad gott och oj vad sugen jag blev nu... :o) Kram!

    SvaraRadera