Powered By Blogger

lördag 16 april 2011

Här kommer morgondagens fotoutmaning

Jag har fortfarande inte haft tid att knäppa några bilder till dagens uppgift av fotoutmaningen. Ska strax ta tag i det men jag tänkte att ni kanske vill ha morgondagens uppdrag först. Det sista, lite trist faktiskt för det här har varit riktigt kul tycker jag. Det vi ska avsluta med är bilder under temat I mitt kvarter finns... Inte det roligaste ämnet under de här åtta dagarna om jag får säga min mening. För jag tycker nog att vuxenpoängerna och toaletterna dels har varit de utmaningarna som har varit roligast att plåta och samtidigt de som har varit de skojsigaste att spana in hos er andra. Vilken uppgift tycker ni har varit roligast? Dags att rota fram samlingar... Så vi ses senare igen om ni har lust. Kärlek!

5 kommentarer:

  1. Vuxenpoängsuppdraget var klart kuligast! Eftersom jag har talat om var jag bor tänkr jag faktiskt inte alls fota i mitt kvarter utan någon helt annan stans ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. För det första tycker jag hela grejen varit jättekul. Man har fått klura lite på många av dem och idag har jag "putsat" badrummet för att kunna ta en respektabel bild. :-) Men skojigast att läsa hos andra var nog vuxenpoängen och att se hur det ser ut på toaletten. Klurar fortfarande på vad jag samlar på...
    Får återkomma med den imorgon :-)
    Ha en superskön kväll
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att hela grejen varit kul, men vuxenpoängen speciellt. Nu ska jag klura på morgondagens utmaning.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Å jag vet, jag vet! Nu ska ni få se kvarterets skamfläck... =)

    SvaraRadera
  5. Frösötös: förstår dig till 100% och jag funderade också på det. Jag kommer själv att ta bilderna i mitt eget kvarter men för andra som tycker att det blir lite för påträngande så kan man ju istället plåta i något annat kvarter... Kvarter som kvarter liksom... eller hur? Speciellt om man bor mitt i en stad där folk kan känna igen (vilket jag också gör men den här staden är betydligt mindre...) Så plåta var du vill, ska bli kul att se lite av din stad, som en gång även var min stad, igen. :o) Kram!

    Vivvi: haha... så det var alltså inte bara jag som blev tvungen att ”putsa” (läs idiotstäda i mitt fall...) för att överhuvudtaget kunna ta bilder... ;o) Fast visst är det lite najs att man fick det fint på kuppen... ;o) Kram!

    Hilde: ja den var riktigt rolig! Speciellt att se hur andra tolkar vuxen, för vad är det egentligen... tyckte alla hade superbra grejer på den utmaningen. Jag spånar också på morgondagens nu. Kram!

    Helen: haha... ja skamfläckar har vi en hel hop av här, skulle kräva en roman för attfå plats med. ;o) Jag är dock grymt nyfiken på din... :o) Kram!

    SvaraRadera