Powered By Blogger

torsdag 19 maj 2011

Athen del 3 - lördag 14 maj – söndag 15 maj

Jag upptäckte att det slappades till ordentligt med fotograferandet i helgen. Dels gick ju en hel hop av timmar åt på tatueringsmässan och dels blev det helt enkelt inte av. Det enda jag har att komma med från lördagen är faktiskt bara dessa två frukostbilder, tagna på hotel Fenix i riktigt fett stentråkiga Glyfada...



















... resten av omgivningarna som jag och S forcerade oss fram genom i jakt på en supermarket blev alltså inte dokumenterade (ingen förlust i sig men ändå...) och därför blir det ett raskt hopp till söndagen, då stassen och sällskapet var...



















... och utflyktsstegen tog oss till centrala Athen eftersom S var shoppingsugen. Själv blev jag mest bara kär i väskan som strax dyker upp på bild här. Men butiken var stängd och när jag kom tillbaka dit dagen efter så var den såld. :o( Det blev en annan väska istället men den får ni inte se förrän i ett senare inlägg.








































































Ja det finns väl inte så mycket att säga om de bilderna egentligen. Vi härjade runt i en hel hop av butiker och efter en lunch begav vi oss tillbaka till Tattoo Convention för en sista sväng av shopassistande. Så därför finns inte så mycket att tillägga mer än att droppa av de avslutande knäppen för helgen.




































Ännu mer fortsättning följer imorgon... Ha en bra kväll! Var rädda om er. Kram!

3 kommentarer:

  1. Ni verkar haft det super duper underbart!!!!!!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Fan vad jag längtar bort när jag ser bilderna! Och blir lite full i skratt över det grekiska kvittot, dom skulle ju kunna skriva vad som helst, man skulle inte begripa det i alla fall;)
    Tack för tjattrandet i går:) Två timmar går fort! Kram

    SvaraRadera
  3. Mia: ja det var verkligen superskönt, och välbehövligt att komma bort ett tag. Kram!

    Linda: haha... ja inte fattar man mycket inte... rena grekiskan... ;o) Tack själv, alltid lika kul att tjattra med dig. Och snacka om att två timmar gick megasnabbt. Kram!

    SvaraRadera