Powered By Blogger

måndag 2 maj 2011

Dagens och velande i plastformat



















Min stass under en kombinerad vovvenad och flip flopshopping. Japp, äntligen har jag ett par hela favoritplastdojjor in da house. Men. När jag väl hade bestämt mig och stod där i butiken och betalade dem så började jag vela på om jag verkligen hade tagit rätt färg... Ett velande som verkar hålla i sig... Har det inte gått över innan kvällen så kastar jag ut här till er att få tycka till... Men före på tur att landa här står avslöjandet av morgondagens fotoutmaning. Kram till dess!

7 kommentarer:

  1. Du är verkligen SKITSNYGG i håret! (och jag kanske är sen att säga det)

    Du det där med att vela - det är jag ganska hopplös med att göra också. Det är rätt ansträngande med beslutsvånda.. hoppas du kommer fram till att du valt rätt!

    *kramar*

    SvaraRadera
  2. Speciellt svårt med flip-flop.. vill ha en i varje färg och helst också med lite olika pärlor och nitar på ;) Kram

    SvaraRadera
  3. Bina: tack tack! För det med frillan, även om jag oftare och oftare faktiskt ångrar att jag klippte av det... :o( Och var sjutton kommer allt velande ifrån? Ibland är man stensäker i skitviktiga frågor, ibland velar man när det gäller I-landsproblemiga grejer... galet eller... ;o) Massa Kram!

    Odd me: ja eller hur, visst skulle man vilja ha en hel flip floperob... Vilken lycka liksom... ;o) Kram finaste du!

    SvaraRadera
  4. Jag beundrar alla som kan gå i flip-flop för jag kan inte. Jag tappar dem och allt möjligt... =)
    Att ni haft sådär fint i din stad idag. Här har det haglat. Hmm

    SvaraRadera
  5. Helen: jag älskar flip flops! Vi kan ha en flip flop skola någon dag om du vill... ;o).
    Så himla fint väder har det inte varit här idag, inget hagel visserligen men kallt som hundan och det var bara ren flax att solen råkade titta förbi under de minuter som vi tog bilderna!
    NU ska jag maila dig! Kram!

    SvaraRadera
  6. Du är verkligen ursnygg på dagens bild!!
    Roligt du fick tag i dina flip-floppar..om än svårt att välja färg! Känns ju väääldigt bekant, haha.. Undrar också varför man velar med sådana saker egentligen..dumt så!
    Bra du kan byta om du ändrar dig imorgon!
    Kramkram

    SvaraRadera
  7. Skitsnygg dagens! Sjalen är ju bara för fin:) Skönt att du hittade dina flipflops. Jag kan inte använda såna, får bara skavsår mellan tårna. Dina favorit-plagg i dagens utmaning var väl inte helt otippade;) Ha en bra kväll gumman! Kram

    SvaraRadera