Powered By Blogger

fredag 20 maj 2011

Fotoutmaning – uppdraget på söndag är...


Jag har gjort som förra gången; skrivit ner förslag på lappar och lagt i en skål. Som jag fyller på när fler idéer, som inte är för lika något vi redan har flashat, dyker upp. Dragit en, vilket jag kommer att fortsätta göra tills utmaningarna tar slut, eller ni skriker att ni har tröttnat på skiten.
Men till dess; ett fotouppdrag dras varje fredag och presenteras sedan av oss som vill haka på under söndagen. Eller lördagen, eller måndagen, eller... för det är ju inte så att man hamnar i fängelse om man inte kan, hinner, känner för att göra sitt inlägg exakt under söndagen... :o)
Just den här utmaningen kommer att bli en av de svåraste för mig... för jag äger inte ens någon sminkväska... så det blir till att improvisera... :o) Kram för nu!

8 kommentarer:

  1. Här är en till som inte har någon! Men jag ska nog få ihop en bild ändå :) Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, du får ett bidrag av mig med!
    Det blir kul:-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Haa-haa! Nej, min är inte så stor och skrytig. Är även sponsrad så jag borde ha ett större utbud i "sminkväskan" (läs badrumsskåpet). Kram!

    SvaraRadera
  4. Det får vi se hur jag ska lösa... =)

    SvaraRadera
  5. Oooups - har heller ingen men det fixar sig. Jag är på :)

    SvaraRadera
  6. Sminkväska har jag bara när jag reser! Utspritt skit i hela badrumsskåpet stämmer bättre med verkligheten;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  7. Ska bli kul att spana in vad ni har för smink, kanske kan man få lite tips. Vilket skulle behövas, mitt fattiga sminkförråd skriker nämligen efter lite påfyllnad av diverse pryttlar... Kramar!

    SvaraRadera
  8. Åh vad kul och lite skönt att man faktiskt har några dagar på sig (även om man inte hamnar i fängelse :)
    Jag har heller ingen sminkväska. Vi är faktiskt ganska många ser jag som inte har. Men jag ska krafsa ihop lite. Kram

    SvaraRadera