Powered By Blogger

fredag 24 juni 2011

Istället för midsommarstång och sill

Ni som har hängt med mig ett tag vet att jag inte kastar mig in i kalenderbundna firanden hur som helst. Tvärtom. Jag undviker dem gärna. Av lite olika anledningar som jag inte tänker gå in på igen. Så istället för sill och potatis, midsommarstänger, små grodorna och blomsterkrans så har det mest varit utflykt i parken med vovvar, mr Make och rödvin här idag.
Och ej att förglömma; min nya superskojsiga leksak; Histamatic appen. En kluring, speciellt i solsken när man inte ser ett skit vad man gör men jag fick i alla fall ihop lite bilder, inklusive min dagens stass, som jag ofredar er med nu:



























































Man kan få bilderna att se ut a la old school på lite olika sätt, och som nybörjare i Histamaticland är detta min favorit just nu. Om ni tippar på att ni även kommer att få se en hel hop av andra varianter vad det lider så har ni förmodligen rätt. This was fucking funny!
Fast nu ska jag försöka slita mig från fotoavtryckaren och flytta mig till spisen istället. På menyn denna kväll står lax i senaps- och apelsinsås med sparris och ris. Ett helt oprövat recept med en hel del egenhitte-på så vi får väl se om det blir någon midsommarmiddag att äta eller att kasta i soporna.
Hoppas ni har det najs och skoj! Var rädda om er. Mucho midsommarkramar!

7 kommentarer:

  1. Låter som ni haft en härlig dag!! Fina bilder, du verkar ha kul med nyfunna appen..
    Vi firar inte heller direkt, eller rättare sagt jag har faktiskt aldrig firat midsommar! Tidigare om åren var det en lång o hård arbetsdag. Nu på senare år äter vi det som vi är sugna på för dagen. Idag har vi invigt nya Webergrillen. Vi har visserligen gäster men dom ät på eget midsommarfirande med familjen. Vädret som alla är intresserade av denna dagen har varit strålande, en vacker dag med andra ord.
    Ha en skön fortsättning på helgen!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Annelie: vad superglad jag blir att höra ifrån dig vännen! Jag har tänkt en massa på dig och varit orolig men har inte velat tränga mig på... vi tanter gör ju inte sådant som du vet... :o) Men du får höra av dig när du vill, om du vill... Hoppas du vet det! Tänker på dig och önskar dig det bästa i världen för det är du sååå mycket värd!!! Kram!

    SvaraRadera
  3. Det är faktiskt inte så himla kul att hoppa grodor runt en stång. Tyckte inte ens G som ville gå hem.Hon är ju mer en Jay-rock-tjej än ett Björnefan ;) Nästa år kan vi skippa det...

    Maten låter jättegod; dela med dig av recepetet om det blev bra.

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag tycker det låter som ni har haft en riktigt skön dag. Själv så har jag målat badrumstak och varit med maken på riktigt tradionellt midsommarfirande på landet som av olika orsaker blev något mindre tradionellt men uppsluppet.
    Fina bilder du har gjort och det där otekniska?

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Tack raring!
    Hör av mig lite längre fram till dig! Inte så kul få veta att min närvoro inte är värd något överhuvudtaget.. Den självkänsla som sakta hållts på att byggas upp togs brutalt ifrån mig.
    Så det jag har gjort fram till igår är att måla! Börjat måla om i köket, tar bort alla gammal furupanel. Målar o målar som jag upptäckte var en väldigt bra terapi..
    Tack för att du finns!
    KRAMAR!

    SvaraRadera
  6. Coola ni är i matchande hår!
    Och jag önskar att min man kunde ha pilotbrillor men han ska alltid välja så jäkla sportiga brillor :-D
    Glad midsommar till er så här en dag för sent:-)
    kram

    SvaraRadera
  7. Helen: haha... som jag garvar... inget Björnefan... såklart hon inte är, hon har ju lite för coola föräldrar för det... ;o) Tyvärr inget recept för det blev inte speciellt gott, ätbart men inte mer än så... Kram!

    Eva: oteknisk för att det tog ett bra himla tag innan jag överhuvudtaget fattade ett dyft... :o) Låter som ni hade en midsommarafton med både nytta och nöje, kan inte bli bättre. Kram!

    Annelie: men vad fan!!! Har ju fattat att någon betett sig riktigt illa men fy fan vad arg jag blir nu! Du är en helt underbar person, och det är det många fler här i Mollylandia som tycker, så det så! Låter faktiskt som en rolig terapi, så himla kul att få nytt och fint. Och som sagt, du vet var jag finns. Kram!

    Hoffsan: hans är rödare fast det syns inte på bilderna upptäckte jag också, fick lite nojja när jag såg min hårfärg, shit vad rött, men det är inte riktigt så i verkligheten. Glad midsommar tillbaka en dag för sent här också. :o) Kram!

    SvaraRadera