Powered By Blogger

fredag 18 maj 2012

Två års väntan är snart två likadana i Mollyroben

De två jag testade i förra inlägget fick ju inte följa med mig hem. Men en annan Molly har däremot tillåtits göra entré här under veckan. En som jag medvetet har undanhållit er. Av en speciell anledning... Jag pratar om en som jag har haft på önskelistan i säkert två år. Sedan jag då såg den på snyggaste Sanni. Den här: 




Shanghai virsity tror jag den heter. Har jag rätt? Och är det någon vänlig själ som har produktbilden på den så blir jag superglad om jag skulle kunna få norpa en kopia av den… 
Men! Mest av allt har det varit jackan i den rosa nyansen som har hägrat. Och den har ju såklart dykt upp på Tradera under den här långa dreggelperioden, men det har varit den vanliga visan; att jag har missat, jag har inte haft pengar just då, den har blivit för dyr… och så vidare. 
Så när nu den blå uppenbarade sig i rättan stund, till schysst köp nu dessutom så gick det inte att hålla tassarna i styr. Vilket jag är superglad för, den blå är inte att skoja bort i snygghet den heller. 
Men fatta vad typiskt när det strax efter mitt klick dyker upp just en rosa på T. Jag väntade med bud till jag fick hem den blå, ville ju kolla så modell och size funkade på mig. Efter betyget klart godkänd fanns det redan ett bud på den rosa så jag bestämde mig helt kallt för att ninja. Försöka ninja. När auktionen gick ut ni ikväll… Jag lyckades ninja! :o) Så bra då att den blå även funkar på mr Make, ja han kommer undan med det mesta, en fördel när man redan ser helt knasobert ut… 
Och där har ni även anledningen till att jag fulat med att visa jacka som kommit hit. För jag ville ju inte riskera att någon annan också kom på att de ville ha den och norpade den rosa framför näsan på mig… Japp, så hemlighets-ful är jag… :o) 
Hoppas ni har en megabra kväll därute. var rädda om er! Kram, Kärlek & Respekt!

9 kommentarer:

  1. Haha... Så där brukar jag också göra. Klart man först vill ha det man vill ha och läggs det ut i bloggen skapas mer intresse. Haha... Helt rätt gjort! Och snygg är du. Grattis och kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja shit vad störigt om man hade "tipsat" och förlorat det åtråvärda bara för det... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag mailar produktbilden ;-)

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack snälla! Har fått den, men det vet du ju. :o) Kram!

      Radera
  3. Snygg<3 Helt rätt på dig


    kramar

    SvaraRadera
  4. Shanghai Varsity.....skitsnygg! Moa hade en röd sådan förut som hon växte ur. Köpstoppet funkar fint ser jag;) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jaja, håna du mig bara för mitt köpstopp, jag kan sätta hundra spänn på att jag lätt kommer att få chansen att säga detsamma till dig någon gång... ;o)
      Kan tänka mig att Moa passade i den. Synd hon växt ur den. Kram!

      Radera
  5. Åh den är fin! jag har den i rött :-)
    kram!

    SvaraRadera