Powered By Blogger

söndag 8 juli 2012

Jag åker tillbaka & hakar ni på?

Jag är fortfarande inte helt kry och kurerad i magen men det är ju faktiskt bara Roskildefestival en gång om året. Och det spelar en Winnerbäck, en Björk och lite annat okänt som låter kul idag så då känns det inte helt skoj och motiverat att stanna i sängen, eller i hemmet överhuvudtaget för den delen, och missa allt… Så! Jag åker tillbaka. Strax. Båt, tåg, tre timmar och poff i en helt annan värld...


Frågan i rubriken är inte om ni vill haka på till Roskildefestival för det fattar jag att ni nog inte riktigt vill, eller kan… däremot slog det mig att jag ju hintat om att köra ny fotoutmaning nästa vecka. Eller ny och ny, det blir samma som sist; ”Min dag i tre bilder” Eller om ni vill köra överkursvarianten (som jag gjorde förra gången) och presentera tre bilder från er förmiddag och tre för eftermiddagen. Typ… I alla fall; jag kommer att hänge mig åt det lilla fotoprojektet. Under sju dagar och med start imorgon. Kul om ni vill haka på den här gången också. :o)
Ses imorgon, om jag inte får svår bloggabstinens och kastar in ett inlägg från la festival lite senare idag. Var rädda om er själva och varandra. Kram på er för nu!

7 kommentarer:

  1. Jag hakar på fotoutmaningen.....men det blir nog bara med tre foton per dag!
    Have Fun.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Jag är på! Man kanske kan blanda tre/sex foton beroende på vad som händer under dagen :) Jättekul med fotoutmaningen :)
    Skönt att du är bättre!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Klart det hakas på här =)

    SvaraRadera
  4. Krya på dig! Jag hoppar nog utmaningen denna gången. Vet inte hur jag har tillgång till internet på semestern.
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag hänger lätt på. blir nog överkursvarianten ;) Jag verkar ju ändå presentera min dag i bilder,Klem

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Nu minsann såg jag din utmanarvecka, klart jag hänger på med start måndag eftermiddag.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. Kul!!! Och nu när jag, äntligen igen, har Internet så ska jag skärpa mig i bloggläsandet under resten av veckan, skoj att se vad ni hittar på ju. :o) Och vad ni tar för bilder. Bilder är kul! Kram!

    SvaraRadera