Powered By Blogger

lördag 3 november 2012

En måste-ha och ett par jag är nyfiken på

Sådär, då har jag detaljsynat och utifrån det har jag knåpat ihop min lista över de plagg från Odd Molly spring 2013, eller SS1 som kollektionen kallas, som ser mest intressanta ut i mina ögon. Bara en enda kvalar in som måste-ha. Denna:

Wildside jumper, chalk

Fast det finns även ett litet gäng som jag är rätt bra nyfiken på. Som kan bli topplistade på önskelistan, eller falla totalplatt, vilket beror helt och hållet på hur de ter sig på mig vid ett möte med dem irl. Jag pratar om dessa:

Sinsuality smock blouse, lite almost black

Sinsuality smock dress, red wine

My oh my jumper, chalk

My oh my cardigan, chalk

Simplicity improved cardigan, lite pink

Temptation jumper, silky turquoise

Disobedient jumper, red wine

Artwork scarf, multi

Vad har ni för favoriter? Och vad tycker ni om listor; har de ett berättigande och värde här eller är de mest menlösa och borde bojkottas?... Take care! Kram!

4 kommentarer:

  1. Det är himla kul med listor! Och dina favoriter känns väldigt mycket du! Jumprarna speciellt är läckra. Och hade jag varit X-antal kilo smalare och någon decimeter kortare hade jag lätt önskat dem :-)
    Kram och ha en fin lördag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du också gillar listor :o) Och kul att du tycker att de är jag, sen återstår det ju att se om de är det irl och framförallt hur mycket plånboken är med på köp eller ej...:o) Kram!

      Radera
  2. Ja men visst finns det flera fina saker som kommer! Sedan om de blir bra på en själv är ju en helt annan femma! Den där smock-klänningen du visar här är jag också nyfiken på, helt klart! Tröjorna ser så fina ut o jag är en jumper/tröj-toka ut i fingerspetsarna MEN dom ser ju så korta ut vilket jag ledsamt nog bara kan konstatera dom är nog inte gjorde för mig! Alltså är jag både för lång o anser mig passerat åldern att bära magkorta jumprar. Fast förmodligen kommer jag likt förbaskat sitta där med klickfingret för att få hem o prova, för att sedan bli ledsen jag är för lång.. Så kommer det nog att bli, för tycker jag något är fint så kan jag inte låta bli ändå..
    Förr skrev ju alltid listor, det gör jag inte längre. Känns inte nödvändigt för egen del utan handlar det jag vill ha ändå, oftast. Tycker det är kul att se era listor! Ofta blir ju en del ändrade på dem när kollektionen släppts, vilket inte alls är konstigt. Förväntningens tid är oftast den roligaste, tiden innan om du fattar vad jag menar..!
    Bla bla bla.. Vilket pladder det blev, fniss.
    Ha en skön lördag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det där med hur det blir på en själv är ju en helt annan sak. På båda hållen, för de man gillar kan ju lika bra ratas direkt man ser/ provar dem irl och de man inte tittat åt alls blir favoriter. Alltid lika spännande ;o)
      Jag är ju kortare än dig och gillar numera korta tröjor igen så ag håller tummarna att de funkar. Magtröjor bara går ort för mig också men med linne under kan det bli bra ändå. Jag gillar ju lager på lager också.
      Och du, jag gillar ditt pladder. Mycket! så fortsätt gärna med det :o)Kram!

      Radera