Powered By Blogger

torsdag 10 januari 2013

Dagens – fångade citat, såg snöflingor & provade poncho


Nya sidenblusen – Odd Molly Sinsuality smock blouse, lite almost black, linne under – Odd Molly Bystorm slip top, almost black, kort stickad kofta med paljettbling – HM, kamouflagefärgade jeans – Please, resten är samma som alltid. 

En i halvtid för att visa nyblusen i sin helhet, innan resten åkte på. Och nu måste jag verkligen rensa garderoberna (som det varit snack om lääänge…) för såklart hittade jag inte det jag ville ha utan fick istället panikkasta på mig det som låg längst fram, och som inte var helt kompatibelt med resten… Joråsåatt… har man inga riktiga problem kan man ju alltid skapa sig ett par i I-landssfären… ;o) 
Lite annat av det som ”hänt” idag: 


Studiebesök med citat fångat i personalrummet.


Lunch med ett par klasskamrater. Så länge sedan jag utelunchade att det kändes som rena rama megalyxen. Och bakad potatis med keso och räkor är ju aldrig fel. Eller riktigt schyssta människor att luncha med för den delen.


Vovvenad och ljusinstallationsspaning medan mörker, råkyla och små små snöflingor gemensamt jobbade på att erövra staden.


Spontan ponchoprovning på det Åhlens i min by som ska bomma igen och därför säljer ut rubbet. Om den fick följa med hem? Det får ni kanske se imorgon ;o)… 

Nu: dags att plita text som bara måste måste bli klar ikväll och därför bommar jag igen ordfabriken här för denna dag. Ses imorgon om ni känner för det… Tjing!

5 kommentarer:

  1. Men ska de slå igen? Trist!
    Poncho är så snyggt på andra och jag vet inte varför jag inte trivs i det; det är ju himla praktiskt.

    Utelunch är gottis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och som jag brukar säga: De vill de vet bara inte om det än - kunderna då.

      Radera
  2. Supersnygg Odd Molly blus och ponchon var riktigt snygg den med! Himla lyxigt med utelunch - nu blev jag riktigt hungrig ;-)

    SvaraRadera
  3. Blusen är givetvis jättesnygg på dig! Ljusinstallationen ser lite ut som en jättespindel om man tittar snabbt, men det är det nog inte va´? Klem

    SvaraRadera