Powered By Blogger

tisdag 3 december 2013

Med 5 svarta och 1 grått plagg i ett provrum på HM

Jag har fått för mig att jag verkligen skulle behöva en svart polotröja. Till att fixa ihop en massa olika stassar med. Därför knatade jag in på HM igår. Sådana visade sig vara riktigt svårfunna. Så jag gick på svart i största allmänhet istället. Dock har jag jäkligt svårt att se och hitta saker i just den butiken har jag märkt. Förmodligen för att det finns för mycket, det blir smått omöjligt att upptäcka plaggen för alla kläder, liksom… Så det blev bara en ynka skara om sex ovandelar av lite skilda slag, som exponerades tillsammans med mig i provhytten:


Linne med nitar runt alla kanter 249:- storlek 36


Blus med lite krås och snörning framtill 149:- storlek 36


Collegetröja med rytande panter på båda armarna 179:- storlek XS


Stickad tröja med pärldekoration i halsen 349:- storlek XS


Finstickad polotröja 199:- storlek XS


Grovstickad polotröja 399:- storlek S

Vad tycker ni, något ni gillar? Eftersom jag är en smula svag för såväl krås som snörningar så gillade jag blusen. Och pantertröjan var ganska schysst den också. Och polotröjorna hade kunnat få ett okej om storleken och stilen på den mörkgrå kragen hade suttit på den svarta tröjan. Typ. Är det någon som har tips på polisar i stuket jag efterfrågar så är ni väldans välkomna att tipsa. Så ni vet… :o) Kram!

10 kommentarer:

  1. Kan tyvärr inte tipsa om polisar, men tycker du hittade riktigt snygga plagg. allihop faktiskt, jag gillade mycket den svarta polon t ex. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den var fin men för tight i halsen för mig, fick strypkänslor. Handlar kanske om vana dock men vågade inte chansa :o) Kram!

      Radera
  2. Hej, den svarta polon passade dig mycket bra!
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Dock lite för tight krage för att jag skulle gilla den fullt ut, tyvärr. Kram!

      Radera
  3. Håller med om att det är svårt att hitta på HM.
    Gillade också blusen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de har för mycket. Ibland kan jag spana in en del på nätet men hittar aldrig det i butik. Dumt... Kram!

      Radera
  4. Blusen var bäst! Polo avskyr jag själv, så den går bort :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja blusen var fin, mycket fint pris också :o) Jag fixar inte polosar med snäv krage, skulle vilja ha en med krage som på den grå. Varmt och skönt och hade gjort sig till en hel massa i min garderob :o) Kram!

      Radera
  5. Jag gillar också blusen bäst men särskilt varm och gosig är den kanske inte. ;) Men ja HM råkar jag ju gilla. :p När ska vi dit igen? Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar ju också HM, vilket är väldigt mycket tack vare dig :o) Och jag tycker snart, så fort jag är av med febern och du mår bättre och orkar, okej? :o) Kram!

      Radera