Powered By Blogger

fredag 13 april 2012

Gårdagens praktik: 32 butiker – 13 bilder


Japp, jag har blivit betrodd med en egen ”kommunnyckel”, det blev jag redan dag ett. Så med den stämplade jag in vid 9-draget igår morse, för att inleda med…


… lite knappande på tangentbordet, inte så effektiv som jag skulle vilja eftersom det ofta lätt blir prat med de andra praktikanterna istället, så jag hann bara halvvägs innan det var dags att knalla ut på stan med C, för att ta en sjuk mängd bilder i butiker. Ett livsfarligt mission eftersom man ser så jäkla mycket snyggt… som detta…


…  underklädespar från La Perla för det fasila priset 2500:-. 


Med bara en kamera skiftades vi om att ta bilder, inte alltid det ser så sofistikerat ut med tanter som kryper på golv.


Paus för lunch innan vi ens hunnit halvvägs. Som vi inte…


… följde upp med pizzaslize, eftersom den bara var fotoattribut. 


Någon by serie på KappAhl som jag inte kommer ihåg namnet på men den innehöll mest skira romantiska plagg, en del ganska fina prylar.


Det var någonstans här det började spåra ur. Med C som var tvungen att börja prova grejer lite här och var, och jag var inte det minsta sen att haka på. Van vid Mollypriser blev jag ganska snabbt överväldigad över de, enligt mig, overkligt låga prislapparna på många saker, de flesta sakerna till och med.


BYoung är en sådan butik som jag aldrig går in i, men de hade förvånansvärt mycket schysst.  Som detta kit, en kontrastkombo helt i min smak. 


Maxiklänning i skirt tyg, riktigt fin, och prislappen likaså; 399:-.


En klonad dressman att dreggla lite över mitt i allt.


Ja så går det till bakom kulisserna, inte helt rätt om man nu ska prata tidningsfotograferande på hög nivå, men det funkar. I alla fall hyfsat. 


Fastnade ordentligt bland en massa ringar av skojigare slag, denna blev jag så kär i att den fick följa med mig hem, 49:- kostade det draget. Jag shoppade faktiskt med mig en sak till, som finns med på bilderna här. Någon som vill ge sig på en gissning?... Vad ni tror, vad ni tycker hade passat på mig… ;o) Ja jag har en fetisch för fjantiga frågelekar, and I love it. 


Sedan fick vi plötsligt eld i baken eftersom vi var tvungna att befinna oss på andra sidan stan med bara en ynka kvart tillgodo, så Ajfånfotograferandet fick stryka på foten. Vilket betyder att ni inte får se mer än så här. Vilket egentligen bara är en minimal glimt av turen som innefattade sju timmar och besök i 32! butiker… Vilket ni nog bara är glada för, att det inte blev fler bilder alltså… 
Och nu slipper ni, i alla fall för tillfället, mitt dravvel också, för nu måste jag fixa mig i ordning för ännu en dag i praktikland. Så Kram för nu!

13 kommentarer:

  1. Låter ändå som att praktiken går bra. Skönt! Ha en fin dag och helg. Det borde vara lag på fyra dagars veckor alltså. :p

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det går superbra, trivs alldeles för bra där. Men fyra dagars arbetsvecka som lag hade jag ändå inte haft ett dyft emot... ;o) Kram!

      Radera
  2. Kanske du köpte skorna som din kompis tar bilder på. I alla fall så tyckte jag att de var läckra, speciellt de gröna. I vilken affär finns dom? Linda L.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De fanns på Scorett. Har tyvärr ingen koll på vad det var för märke. Kram!

      Radera
  3. Gumman, suktar du fortfarande efter den nya vita OM Jeansjackan???
    OM i så fall...Maila mig:))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej jag lyckades ju roffa åt mig den när Åhlens körde schysstaste delen med köp 3 av vad som och få finfina rabatten... Kram!

      Radera
  4. Svar
    1. Nope, men jag är allt lite sugen på dem... Kram!

      Radera
  5. Skorna eller den där skinnjackeaktiga saken.
    Kan det bero på namnet att vi inte går in på Byoung? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan vara så... :o) Fast jag har ändå alltid tyckt att det är lite av en tantbutik med trista grejer. Jag hade fel... Kram!

      Radera
  6. De svarta skorna var jättesnygga, sånna vill jag ha, var hittade du dem? Vet du märket? Tack på förhand!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har tyvärr ingen koll på märket men de finns på Din sko. De borde ha en hemsida, så kolla det. Hittar du inte dem så hojta så kollar jag nästa gång ag går förbi där. Kram!

      Radera
  7. Tack för svaret, det räcker bra så, jag ska genast bege mig till Din sko! : )

    SvaraRadera