Powered By Blogger

måndag 23 april 2012

Ni perfekta, skicka över en bild på er själva

Det är både komiskt och rätt patetiskt. Men allra mest så kan jag inte låta bli att förbryllat förundras. Över det faktum att min fysiska uppenbarelse väcker så mycket känslor. I höstas var jag fet, vidrig, tjock, rund, osmaklig. Nu gnälls det över att jag är för smal, ser gammal ut, är skitful. Och då kan jag inte låta bli att undra. För det första vad det är som får människor att bry sig så förbannat mycket över min kropp. Hur har folk ens tiden, orken, lusten att reagera och agera i form av att plita taskigheter och trycka på sänd. Och för det andra, vad har egentligen någon annan med att göra hur jag ser ut. Påverkar det andra på något sätt? I så fall får ni nog förklara när, hur och varför för mig, för jag fattar faktiskt inte… Alls!


Och om det nu bara är fel hur jag än ser ut så ber jag er som känner att ni har en plikt att förmedla detta till mig, att skicka över en mall på hur ni tycker att jag ska se ut, så att jag kan göra om och göra rätt… ;o) Eller varför inte en bild på er själva, eftersom ni uppenbarligen är perfekta. För varför skulle ni annars ge er själva rätten att pekpinnevifta och ondgöra er över hur jag ser ut… Peace out!

31 kommentarer:

  1. Det sticker alltid i någons ögon, när man lyckas med något. Jag har minskat med 15 kg och trivs alldeles utmärkt med det, och dessutom har min värk blivit bättre. Men jag får höra att jag blivit rynkig i ansiktet och ser äldre ut. Jag är 60 år och då ser man äldre ut. Nu är det väl så att vi har våra trivselvikter. Trevlig blogg har du och härliga kläder. Skall nog köpa något Mollyplagg i vår Tror du en gammal kärring kan ha det? Hälsningar från Eva L. i Blekinge.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Eva! Vill bara säga att min 60-åriga mamma har mycket Odd Molly, och hon är jättefin i det, så ja, absolut - gamla kärringar kan ha det :-)

      Hälsning från Oslotigern

      Radera
    2. Jag är 50++++ och klär mej i Odd Molly, så visst kan vi kärringar ha det. /K

      Radera
    3. Eva du kan absolut ha Mollyplagg!
      svarar jag fast jag inte är Josanne (men jag är gammal kärring jag också)

      Radera
    4. Självklart kan du ha Odd Molly Eva! Det sitter inte o åldern utan det handlar om det man trivs i. För det man trivs i blir man dessutom mycket finare i ,vilket jag fick veta av en stylist jag intervjuade nyss. So go for it!!! Kram!

      Radera
  2. Ja herre gud säger jag!!! Denna svenska avundsjukan! Bry dig inte ett dugg, du är såååå fin, och grattis till viktminskningen!

    Kram/Dorthe

    SvaraRadera
  3. Men är det sant!!!???? får du såna kommentarer? hur är människor eg? Blir så ledsen. Grattis till viktminskningen du är jättefin !!! Inspirerat mig har du lyckats med iaf. kramar! Nilla

    SvaraRadera
  4. Lätt för mig att säga, men bry dig inte om såna idioter! Du är ju jättesnygg, och om du dessutom trivs med din vikt är ju allt som det ska! You go girl, jag hejar på dig!

    Stora kramar

    SvaraRadera
  5. Snyggo - skit i vad andra tyckare och förståsigpåare ger uttryck för. Du har lyckats med något dom inte själv kan uppnå. - Att börja må bättre !!
    Det finns 2 sorters människor - De som gör saker och de som går efter och kommenterar. Du är bra - du gör saker :) /K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tragiskt att folk skickar sådana kommentarer till dig.. Håller med ovanstående om att det sticker i ögonen på (vissa) människor när någon lyckas och har tydligen ingen bättre för sig än att skicka elaka kommentarer då. Tragiskt som sagt.. Du är superfin och ska ha en eloge för att du lyckats med det du företagit dig! Kramar i massor <3

      Radera
  6. Ja jösses! Vore onekligen intressant att se bilder på de som klagar...de måste ju, som du skriver, vara perfekta! :)
    I lajk your stajl! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Ja vad ska man säga? Folk har för lite att göra?

    SvaraRadera
  8. Oj, oj oj vad motiverad jag blir nu att skaffa Odd Mollykläder. Tack söta tjejer. Hälsningar Eva L. i Blekinge.

    SvaraRadera
  9. Projicering kallas det väl med en psykologterm! Jag trivs verkligen inte med mig själv, men det känns mycket bättre om jag projicerar över den känslan på andra...är väl därför alla dessa dokusåpor finns också. Jag är iallafall inte LIKA fet som de i biggest loser, slarvig med mina pengar som de i lyxfällan, lika dum i huvudet och patetisk som de i ...
    Lätt att säga, men försök att inte dras ner av avundsjuka och ömkliga kommentarer! Heja, heja!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Svenska avundsjukan när den är som bäst.
    Du är superfin i din nya kropp.
    kram

    SvaraRadera
  11. Hej På dig!

    För mig är du en sann källa till inspiration och det gäller minsann inte endast vikten utan även annat. Du har ju faktiskt lyckats och att tycka ditten och datten om andras kroppar ska vi inte göra, huvudsaken är väl ändå att vi är lite snälla och vänliga mot varandra.
    Själv är jag ju på gång med viktnedgång även om det går i sakta mak men så är jag ju en tant och då får det ta sin lilla tid.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  12. Å jösses så idiotiskt och tröttsamt. Du har gjort ett superjobb och är snygg som f..!
    KRAM

    SvaraRadera
  13. Meeeen! Oh så tröttsamt med sådana människor som ska påpeka och hitta fel med andra hela tiden! Ja man skulle ju kunna tro att de tycker de är pefekta själva, eller så är det vara avundsjukan i dem som talar.... Du är ju helt otrolig som kirrat en viktnedång så (DET är JAg avundsjuk på, jag vill också!) och snygg som attans både innan och nu, oavsett storlek!! Ge dem fingret bara :)
    kram

    SvaraRadera
  14. Men herregud, kan inte folk bara låta bli? Tydligen inte...
    Skit i idioterna säger då jag.
    Kram

    SvaraRadera
  15. Dom kan skita på sig! jag skulle vilja se hur de själva ser ut.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  16. Du var grymt snyggo förut och du är grymt snyggo nu! Men grattis till att insidan mår bättre nu! Kramiz <3

    SvaraRadera
  17. Men gud, menar du att folk skriver så till dig..jag fattar ingenting, jag tycker du är jättefin både förr och nu..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  18. Jag antar att inboxen i din mail är full med bilder vid det här laget;) Gör ett piffigt litet kollage och visa oss sen hur den perfekta se ut:) Kram!

    SvaraRadera
  19. Trodde inte mina ögon när jag nu läste vad du skrivit!!
    Säger som Linda, din mail svämmar nog över av alla "perfekta" där ute. Vore ju kul med kollage som sagt..
    KRAM

    SvaraRadera
  20. Hahaha jag kunde inte motstå! Så du har fått 2 bilder på mig. Från en perfekt till en annan liksom.
    Fast nu sitter mitt tycke i perfekthet i att DU (och jag) är perfekta när man SJÄLV är nöjd och är glad över hur man ser ut och mår.

    och nej jag är ingen anonym och jag skulle definitivt inte kalla någon vare sig det ena eller det andra, mer än att jag tycker du är fin oavsett. men det har ju hänt att du frågat om råd vad vi lsare tycker om ett plagg. Då får du ju min åsikt sen gör du vad du vill med den.

    Men tänkte att du lär inte få några bilder av dem som skriver dumheter så du fick 2 av mig istället....
    kram

    SvaraRadera
  21. Äsch...
    Du är ett föredöme som lagt om din livsstil för att må bättre, och du inspirerar otroligt många.
    De där små små människorna...
    Det är inte ens synd om dem, de är helt enkelt bara...patetiska.
    Kram fina!

    SvaraRadera
  22. På riktigt???? Jag sitter mållös. Får du kommentarerna i mejlen? Det låter ju helt absurt!

    Bäst att strunta i sånt. Jag tycker du har lyckats bra. Här diggas Josanne! Haters gonna hate, de måste man bara låta gå i glömska sen.

    SvaraRadera
  23. Åhh, herregud! Att folk orkar liksom. Massor med kramar till dig och bry dig inte ett dyft. Det handlar inte om dig. Tyvärr handlar det bara om de som skriver dessa kommentarer. Kram

    SvaraRadera
  24. Tack som fan!!! Jag hade först tänkt att bara låta det passera, men så blev jag spontanförbannad och kände att jag inte kunde hålla käften... Helt ärligt blev jag ´betydligt ledsnare av alla fetkommentarer i höstas, inte minst för det var exakt så jag kände mig. Men eftersom jag faktiskt och äntligen börjar känna igen mig själv nu så tar jag inte åt mig. Men det gör mig ändå superarg att folk tar sig rätten att slänga ur sig elakheter... Typ... Massa Kramar till er i alla fall!!!

    SvaraRadera
  25. Får du virkelig slike kommentarer?!? De sier vel mer om de som skriver dem, enn om deg :)
    Selv syns jeg du er flott, og jeg syns vektnedgangen din er godt gjort!
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  26. ja jag får lite sådana kommentarer här och lite på mailen... :o(
    Tack! Kram!

    SvaraRadera