Powered By Blogger

fredag 6 april 2012

Livsfarligt för ekonomin med försenade möten

Jag skyller helt och hållet på C för ett av paketen som landade här igår. För det är verkligen hennes fel att jag Traderaklickade i måndags morse. För så här var det; när jag satt och spanade ponchos i lördags så hittade jag en superfin Odd Molly av äldre snitt. 
Övervägde starkt att vänta och försöka ninja den auktionen. Men! Den skulle gå ut i måndags klockan 09.17 och eftersom jag visste att jag skulle sitta i möte då så kände jag mig tvingad av avstå och istället klicka på den med mormorsrutorna som bara hade minuter kvar. (Har inte fått den ännu men den ska vara i Schenkers omsorg för tillfället så jag hoppas hoppas på att den ankommer nordvästskånsk mark på tisdag…) men så visade det sig att C var sen till mötet i måndags. 
I väntan drog jag igång datorn och vips så dök Mollyponchon upp i medvetandet. Jag kastade mig in på Tradera, två minuter kvar och det var liksom bara helt omöjligt att försöka låta bli att hysta in ett bud… 
Och strax därefter damp vinnarmailet upp i min inkorg. Så! Nu är jag (snart) med två ponchos. Varav den med favoritmärket som avsändare ser ut så här:



Inte helt enkel att försöka få rättvis på bild därav tog jag mig friheten att sno den från säljaren också, där man ser la poncho bättre. Och återigen vädjar jag om hjälp av er med namn och produktbild på denna. TackTack på förhand om någon råkar ha det! Detta var alltså innehållet i ett av paketet från igår. Ytterligare ett återstår att flasha här, men det trycker jag lite på. Till imorgon. 
Då det även vankas skojgalej med Mollysyster. Lovar att ni får haka med i bildform i efterhand… om ni känner för det alltså… Tack & hej, God natt & Kram för idag!

8 kommentarer:

  1. Fin! Hade den i tankarna också...:-D
    Kramar och längtar!
    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja färgen är ju bara lovely, men poncho är ändå ett lite märkligt plagg, fast jag gillar det. Längtar också. Men Snart!... :o) Kram!

      Radera
  2. Grattis till fint köp! Den har jag kikat på flera gånger men tvekat till slut. Ponchos är fina men jag är dålig på att använda dem tyvärr.

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tur för mig att du struntade i den... :o) Det är ett svårt plagg, tycker jag, inte helt lättburet men får väl försöka ändra på det. Kram!

      Radera
  3. Den är himla fin! Måste tillhöra nån av dom första kollektionerna. Har sett den på en av lärarna på Moas skola:) Glad Påsk till er med! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade aldrig sett den förutmen den känns väldigt mycket äldre, inte minst för kanonkvalitet. Kram!

      Radera
  4. Hej!

    Fin som en liten karamell och grattis till dina ponchoköp.
    Ett perfekt plagg att bara slänga på sig.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Ja karamell är ordet. Nu ska jag bara bruka allvar och använda den också, ganska svårburet plagg det där. Kram!

      Radera