Powered By Blogger

onsdag 13 oktober 2010

Nobbad & utkastad av den ondsinte mr Gmail…

Grrrr… nu är jag arg… För jag och min gmail har kommit ordentligt på kant med varandra. Jag har rannsakat mig själv och kan bara inte komma på vad jag har gjort för att förtjäna att inte släppas in i mailen eller att bara få en kortare visit där innan jag blir utkastad med huvudet före…

Så ni som mailat mig och inte fått svar än, det kommer, jag ska bara klura ut ett sätt att överlista den ondsinte mr Gmail först…
Någon mer som har problem eller är det bara jag? Kram!

5 kommentarer:

  1. Godmorgen :)
    Jeg havde problemer med min gmail i går aftes, men nu til morgen er den bare helt fin igen :)
    Jeg synes dog den har været meget meget langsom det sidste stykke tid.
    Har du også oplevet det?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Annette: ja det går otroligt långsamt, tycker att det har gjort det i flera veckor... ett I-landsproblem men ett frustrerande sådant. :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Har inte G-mail, tänkt skaffa via Iphonen..fast verkar ju inte så säkert! Däremot förbannade blogger har irriterat mig enormt sista tiden! Hur kul är det när man skriver o skriver..buuh.
    Njut av det underbara vädret som håller sitt grepp!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Stackars lilla du! ;-)

    Har en utmaning till dig inne hos mig, så du kan släppa tankarna på Mr Gmail en liten stund i alla fall.

    Kraaaam

    SvaraRadera
  5. Annelie: eller så är det bara jag som 1 är oteknisk som få och 2 för en massa tekniks otur med mig… :o) Ett tips; jag har börjat skriva i ett worddokument, sedan klistrar jag in texten i blogger. För om det går åt skogen och texten försvinner ut i tomma intet, vilket jag också varit med om X antal gånger… :o( så finns ändå texten kvar och man kan kopiera in den igen tills det funkar… Sköt om dig vännen!!! Kram!

    Maria: vad spännande! Jag knatar genast in till dig och tittar! Kram!

    SvaraRadera