Powered By Blogger

onsdag 17 augusti 2011

Hur står det till på reafronten i la hufuvstad?

I slutet av nästa vecka ska den här Mollybonden och en till, från en annan del av landet, bevista la hufvudstad. Vilket har fått mig att sitta här och reaspekulera lite... Gissar på att det kanske redan är kört med till exempel Mathilde och Åhlens, att deras sommarreor kanske lär vara över och förbi då. Eller? Någon som vet?


Eftersom Odd Molly-butiken sänker summorna på sina prislappar senare än de andra så hoppas jag såklart på att kunna reafynda lite där. Tror ni man vågar vara så djärv och hoppas på 70%? När brukar den rabatten börja gälla? Någon som vet? Tacksam för all hjälp i dessa livsviktiga frågor. Take care! Kram kram!

7 kommentarer:

  1. Åhléns: helt kört vad gäller Mollys
    NK: kan finnas nåt
    Mathilde: väldigt lite - har haft 70% ett tag
    OM-butiken: värt ett besök tror jag men jag har ingen aning om storlekar/modeller. Kommer inte att sänka till 70% enl. uppgift utan returnera fvb till Barkarby.
    Summa sumarum: nja - du kan hitta nåt kul med lite tur ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag skriver inget eftersom expertkommentatorn hann först;) Jag tror NKs rea var borta jag såg inget nedsatt iaf Jag drog lite i långklännings Amerind-liknade royal (du kanske vet) som hängde på Mathilde på 70% rea -den tyckte jag va lite läcker /Sofia

    SvaraRadera
  3. Åh jag är riktigt, grymt avis på dig som ska till min älsklingsstad. Men jag hoppas att till nästa sommar så är vi där - pau wriktit, som man säger =)

    SvaraRadera
  4. Uppdatering av experten hihi: NK har plockat bort sin rea. OM-butiken kör troligen nästa vecka ut men slutar ev. på fredagen :o) Håll koll på FB eller ring dem :) Sofia har petat på en Excess dress hos Mathilde ;) Om du inte vet hur den ser ut kan du kolla hos mig i kategori Klänningar
    Kram

    SvaraRadera
  5. Tusen miljoner massa Tack för era kommentarer! Även om innehållet i dem inte riktigt var vad jag ville höra… ;o) Så tji fick rea-gamen där liksom… :o)
    Men hallå… Ecess dress till 70% på Mathilde… VILL HA!!! Ångrar som en dåre att jag inte slog till när jag hade chansen… Håller alla tummar och tår att den är kvar om en vecka… dream on liksom… :o(
    Och till helen kan jag bara säga att om jag inte bor i annat land om ett år så tänker jag fan se till att jag också bor i vår gemensamma älösklingsstad… ;o)
    Massa Kram!!!

    SvaraRadera
  6. Ja det går ju flyg till det varmare landet från Arlanda också ;)

    SvaraRadera
  7. Tjena mittbena!
    Snabba jag NOT här,
    tur vi har Hornsgatans Ros som har stenkoll på läget.
    Som sagt, önskar man rea så är det nog endast OM Butiken som gäller, det eftersom de startar så nedrans långt efter alla andra.
    Var föresten förbi på Freeport så sent som igår.
    De hade 50% på lite utvalda mindre lyckade skapelser i övrigt både dåligt soritment och förhållandevis dyrt - enligt mig i alla fall.

    SvaraRadera