Powered By Blogger

lördag 6 april 2013

Tre vita, tre svarta – en Odd Molly, fem Hunkydory

Det var i förrgår. Som jag var i stort behov av lite uppiggnig efter en helvetesdag i skolan. Och inte helt ovanligt fick en sådan sker med hjälp av en klädprovning. I butiken med de supertrevliga tjejerna, TamTam i Helsingborg. Här är resultatet:


Odd Molly All in blouse, white 799:- 
På de första två bilderna har jag den på mig i storlek 1, tyckte att den var lite för böljande nertill och därför visar de undre bilderna samma blus i storlek 0. Tyckte dock inte det skilde så mycket, skulle så fall vara en smula på längden. Helt i spets framtill medan baksidan är i t-shirtsaktigt tyg. Söt, riktigt skön att ha på sig  och garanterat användbar till mycket blir mitt betyg på denna.


Hunkydory Rocklin SS top, white 1199:- 
Storlek S. Tunn blus med snygga hålmönster. Schysst liten kant nertill som gör att den får fin passform även om den är ganska rak i modellen. Klart godkänd.


Hunkydory Awesome blouse, dirty white 1699:- 
Storlek S. Väldigt hög i halsringningen och genomskinligtunn med supernajsa spetsinslag. Tycker mig känna igen den från förra vårens kollektion men det kan ha varit lite annat stuk då eller så är jag helt ute och reser i felaktighetsland… 


Hunkydory Rope pacos tank, black 999:- 
Storlek S. Glesstickat linne med lite nätlinnekänsla. Väldigt kort framtill, slutar ett par centimeter ovanför bältet på mig som är 168 cm lång, och betydligt längre bak där det går ner till hälften på jeansens bakfickor ungefär. Brottarrygg, vilket jag älskar. Totalt sätt är denna lilla sak nu införd på min önskelista.


Hunkydory Westille tee, black 1499:- 
Den första bilden storlek S, den andra storlek XS. Jovisst har jag provat denna förut, i vitt och ljusgrått men kunde ändå inte motstå då denna modell är ett riktigt hett villhaplagg för min del. Testade två olika storlekar då jag tyckte den större blev bylsig... Och gillade därför den mindre bättre även om halsringningen inte blev lika djup på den. Kan absolut få flytta hem till mig vilken dag som helst… :o)


Hunkydory Dos pacos knit, almost black 1199:- 
Storlek S. Supermjuk finstickad tröja med små volangaktiga avslut på såväl ärmar som nederkant. Även denna är längre bak än framtill. Riktigt fin faktiskt. 

Det var alles. Vad tycker ni, hissar/ dissar?... Alltid kul att höra er åsikt :o) Kram!

3 kommentarer:

  1. Nr 1 ska du ha!
    Kram Vickan

    SvaraRadera
  2. Nja..säger jag! Inget dunder o bom direkt. Däremot den ursnygga gröna klänningen i inlägget under, anser jag vara klockren på dig!!
    Ha en finfin lördag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Hunkydory Westille tee! Den är du supersnygg i!!! Antingen i vitt eller svart. Grymt dyr, men kanske ett reaspan?
    Kram

    SvaraRadera