Powered By Blogger

söndag 27 december 2009

En premiär utan stil



Första gången man ska stoltsera med sin outfit på bild i bloggsfären så vill man ju gärna framstå med stil och klass. Nu är jag sällan klädd enligt de etiketterna. Tidsoptimist som jag är blir det oftast att tvingas kasta på sig något i sista sekund. Och så även igår.

Jag och maken skulle iväg till Köpenhamn och eftersom det handlade om att vara ute större delen av dagen gällde det att klura ut kombinationen varmt men ändå snyggt för de stunder vi skulle befinna oss inomhus. Och då helst även få med någonslags färgmatchning på allt. Och det med bara sekunder till godo. Hmmm…

Inte helt nöjd så idag blir det till att styra upp i garderoben för att få bättre koll och större överblick på vad jag egentligen har i min ägo.

Vad tycker ni om gårdagens outfit, hiss eller diss?

Klänning – Jag är pinsamt värdelös på vad plaggen heter. Med saker som finns ute nu kan man ju alltid tjuvkika på webbsidor som säljer dem för att få fram det men sedan jag upptäckte Odd Molly förra hösten så har jag klickat hem en hel del plagg från äldre kollektioner på Tradera. Och det här är en sådan, en vit med trekvartsärm, rak i modellen, liten spets upptill, brunt knytband under brösten, lite klänning a la lucia som det står ”in odd we trust” bakpå och nummer 237 inuti.

Kofta – Angora Mix Long Cardigan, ljusgrå
Jeans – från Gina Tricot
Stövlar – favoriter från Trampolin

Jacka – Nylon Parker Coat i chocolat
Sjal – virkad i grönt och lila, från urminnes tider men jag tror jag köpte den på HM
Torgvantar – Röda Korset

4 kommentarer:

  1. Vad fin koftan är på dig.

    Tabby

    SvaraRadera
  2. Vad kul med en till blogg! Välkommen till "träsket" ;-)
    Odd Molly i all ära men det jag dreglar mest över på bildern är STÖVLARNA! SKITSNYGGA!

    Kan inte hjälpa dig med klänningen och A-K som kan det mesta är ju bortrest. Vi frågar henne sen, ok? Tror jag vet vilken det är fråga om iaf. har sett den på Tradera nyligen. Googla vettja!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  3. Vad fin du är och det här med bloggen går ju hur bra som helst. Fina bilder och kul att läsa! Välkommen! Och absolut en hiss! Kram

    SvaraRadera
  4. Tack snälla för era fina kommentarer!!!

    Anonym: tack snälla det värmer verkligen, eftersom jag har gått upp 8 kilo det senaste året så känner jag mig ofta som en koloss i tjocka kläder... och dessutom tycker jag at jag har svårt att få till koftan snyggt. Så tusen tack för uppmuntran!

    Evalena: tacktack!!! Det verkar vara ett roligt träsk :o) kul med folk som har samma intresse som en själv, har inga Odd Molly tosingar i min närhet, bara folk som tycker att jag är tokig som "alltid går runt i sådana dyra finkläder" som en jobbekompis uttryckte det surt häromdan.
    Jag älskar stövlarna! Köpte dem i höstas i hopp om att bli lite kvinnligare genom att byta ut mina kängor och converse mot dem... Var in om butiken där jag köpte dem idag (Trampolin) men tyvärr var de slut...

    Katinka: Tusen tack du vackra! Du är en av mina inspiratiionskällor Kram!!!

    SvaraRadera