Powered By Blogger

måndag 28 december 2009

Lila humör, sjukt spel & dagens stass


Vaknade upp och kände mig lite mörklila i dag. En färg jag älskar så jag vill ogärna sätta den i samband med hur tungt det var att inta stressig arbetsposition efter fyra slappa dagar i ledighet.
Men höll modet uppe genom att ha den stundande nyårsledigheten i tankarna… Bara tre (och med en nere för räkning, nu endast två dagar dit dessutom) hjälpte till.

Älskar mitt jobb, för uppgifterna som kommer med det, men kraven har gått överstyr det senaste året. ”Det är finanskris så var glad att du har ett jobb”- mentaliteten till oss ”på golvet” från cheferna känns som ett sjukt spel som gått på tok för långt…

Men men, det var inte därför jag gav mig in i bloggvärlden. Utan för att dryfta Mollysar. Så här kommer dagens egotripp underifrån och utåt, (lovar att bistå med mer än så när jag fått bättre kläm på bloggeriet):
Det vita korta linnet med spets både upptill och nertill - en flerårig gammal trotjänare från Twilfit
Och så var det mitt feta problem med namn på mina Mollysar – Spoiler, så långt är jag med men vad just den här långa underklänningen är döpt till förutom det har jag noll koll på… men den har powder botten och därpå blommor i gult, rosa och grått och blader i lila

Livealot blusen i almost black

Den tunna snedskurna lila koftan saknar etikett och uppenbarade sig hos mig genom ett byte med en kompis

Jeansen har sin härkomst från Gina Tricot
Det spända ”uttrycket” i händerna kommer från min stora fobi mot att vara med på bild…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar