Powered By Blogger

söndag 18 april 2010

Ett mail med beröm

Jag fick ett mail i går. Eftersom det egentligen inte bara är till mig så har jag fått tillåtelse av skribenten att publicera det här så det gör jag nu:

”Jag är mycket imponerad av dig och andra tjejer som har dessa Odd Molly-bloggar. För ni är väldigt udda i en tid där bara ungdom och utseende är viktigt och det är BERÖM!
Ni tar bilder på er själva trots att ni passerat 20 för länge sedan och visar upp er precis som ni är, utan stylister och tonvis av makeup a la modellstyle.
Du och någon till är till och med så modiga att ni visar inte bara när ni är uppklädda och nöjda utan även när ni tycker att det blev fel och fult. Jag är så impad att ni vågar!
Ni är förebilder som borde lyftas fram för alla unga tjejer som mår dåligt för att de inte är perfekta enligt en mall.
Jag vet hur det är för jag är själv ganska ung och känner oftast att jag inte riktigt duger. Du och några av de andra Odd Molly-bloggarna får mig lite grann att våga kunna vara mig själv.
Så jag vill bara tacka att ni finns.
Skickar med en röd ros fast jag önskar att jag kunde ge den på riktigt istället men nu vet du i alla fall att ni spelar stor roll. Kram!”

Det är ju inte riktigt vad man tänkt eller tror när man står där med kameran, insnöad i sig själv och i Molly-land.
Men visst blir man glad! Att vi spelar roll på fler sätt än vi tror är grymt häftigt!

Kram Mollysystrar och ni som kommenterar eller mailar, ni spelar stor roll för mig!

11 kommentarer:

  1. oh vad kul och vilket fint mail!!! Jag håller helt med henne, du är en underbar förebild! Kramar

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart mail!!!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att unga tjejer kan se Odd Molly bloggare som bra förebilder. Det är ju det som, trots samnma modell i mångas garderober, blir personlig stil och något som man kan identifiera sig med och må bra i.
    *Lyfter modiga ungdommar i ljuset*
    Kram
    Ps. Så snygga stövletter! Synd bara att jag har stadiga 39:or. Ds

    SvaraRadera
  4. Vilket skönt mail och det är precis så det är! Det som jag gillar bäst med alla Molly-bloggar är just att det är normala människor som skriver och visar bilder.

    Du om någon är ju underbar med dina bilder, kram!

    SvaraRadera
  5. Så roligt!!
    Vad härligt med ett sånt mail!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ja men precis - det var ju exaktemente exakt så jag kände och upplevde det när jag för något halvår sedan upptäckte alla Mollybloggar - vilka modiga människor (vilket jag tror att jag också har nämnt i ett eller flera inlägg).
    Å då ska man veta att jag definitivt inte tillhör målgruppen 'runt 20' utan att man får plussa på 30 där...

    Är själv dålig på att visa 'dagens' men skickar en kram till alla som vågar :)

    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  7. Men vad roligt med ett sådant mail! Jag får bli bättre på att visa upp mina dåliga dagar också, även om jag har blivit 200% bättre på det än innan :D Kram söta du!

    SvaraRadera
  8. Josanne. Som du vet vid det här laget följer jag din blogg dagligen. För mig är intresset för vackra kläder, främst Odd Molly då, en nödvändig och tankeskingrande motvikt till allt det svåra jag möter i mitt arbete dagligen som sjuksköterska. Ett intresse för ytan utesluter inte intresse för djupet. Att läsa din blogg ger både och det tror jag att vi alla behöver. Tack och kram. :-)

    SvaraRadera
  9. Så otroligt fint brev. Tänk vad det lilla kan spela roll för andra! Du är ju underbar så jag håller med henne till 100%. Man blir alltid glad av komma in till dig.
    STOR KRAM och keep up the good work!

    SvaraRadera