Powered By Blogger

måndag 12 april 2010

Tondöva överlevare

Sitter i köket med en överlevande (tjohooo!, säger överextrema hönsmatte) men pipgnällig och riktigt snurrig, snudd på drogad hund.


Maken har en likadan i sitt knä så det kommer inte att bli mycket gjort här i kväll. För sätter vi ner dem på golvet eller i deras korg just nu så blir det sång a la tondövast i Idoluttagningen som gäller. Och det dessutom i otajmad kör.
Med risk för grava hörselskador försöker vi ändå laga mat emellanåt. Men vi hoppas att vovvarna snart ska bli så trötta av sina stämbandsövningar att de ska somna.

Lite som att ha trilskande barn gissar jag… eller?

För jag bara måste jobba lite i kväll.
Vilket betyder att jag inte kommer att vara speciellt mycket närvarande i Blogglandia. I dag heller… :o(

Men vi ses imorgon. Ha en trevlig kväll! Kram!

7 kommentarer:

  1. Stackars små troll!!
    Kan ni inte få hemleverat? De mår ju "pekka" ikväll...

    kram snygging!!

    SvaraRadera
  2. Stackars de små... <3

    Kramar till er alla.

    SvaraRadera
  3. Stackars små sötnosar:) Visst är det jobbigt med sjuka bebisar?! Här har du en som grinade floder när min dobermann skulle få lokal-bedövning och sy tass lite grann;) Ha en bra kväll. Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja det är något visst med hundar å ungar, det är alltid jag som får åka till veterinären då det är något galet med vår vovva, maken fixar inte det.
    Hon blev nedsövd för några veckor sedan pga av hon behövde röntgas, men fungar tack å lov lite som just ungarna (som förvisso är vuxna nu), hon sov å sov - se vaknade hon, sträckte på sig, sen var det full rulle igen.

    Fast hon börjar bli gammal vår skrutta, 12 år - börjar redan oroa oss i förtid.

    Pussa vovvarna
    /Carina

    SvaraRadera
  5. Skönt att allt gått bra. :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Skönt att de överlevde de små raringarna, man är ju alltid orolig när de är hos veterinären.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  7. Söta Josanne!
    Läser din blogg varje dag...kommenterar ej så ofta men uppskattar att "träffa" dig och dina personliga outfits varje dag! Krama din hundar.
    Från skånetösen Åsa, OM-fantast och samlare, särbo med kille i Helsingborg, är ofta bekant med utemiljöerna och affärerna på dina foton! Men har ej klurat ut var du och maken äter de stora räksmörgåsarna...vill du berätta kanske? kram till dig

    SvaraRadera