Powered By Blogger

tisdag 20 september 2011

Det blir flyg till Tallinn & därmed faller min coolhet ;o)

Så där ja! Nu har jag lyckats med mitt motto; låt inte de jävlarna ta dig! :o) Jag fattar ju också att man inte kan låta arbetslösa eremiter ranta runt hur som helst, var som helst och när som helst. Men att kasta ur sig en tid utan förbehåll och att man sedan inte ens kan rucka på den i ett par timmar utan att man som den arbetsbefriade loosern får feta straff, känns lite väl i överdrift. Tycker jag.

Som dock har lyckats överlista dem när det gäller att jag skulle få sitta hemma och ruttna i ensamhet under hela den kommande helgen… ;o) Ha! Så blir det nämnligen inte, för nu har jag minsann lyckats boka flyg till och hotell i Tallinn.


Mr Make tar vår sedan tidigare utstakade rutt med flyg fredag förmiddag till Bromma och båt från Stockholm till Tallinn tillsammans med vännerna på kvällen.
Själv kommer jag att bege mig till Köpenhamns flygplats efter skymningen på fredag för att checka in på ett plan som landar i den estländska huvudstaden strax efter midnatt. Försöka navigera mig till någonslags hotell typ en halvmil, tror jag, därifrån för att sedan möta upp och ansluta mig till båtresenärerna som angör hamn klockan 10.00 på lördag.

MEN. OCH… det är nu min coolhet faller… för fy fan vad jag har löjligt mycket nervöspirr i magen. Bara jag tänker på det! För hur i hela fridens namn ska jag liksom fixa det… själv… Jag som bara har tagit mig till Thailand och runt i Paris utan att veta ett smack på egen hand tidigare. :o)
Hur ska jag någonsin våga mig på detta överdådiga äventyr utan en kotte i sällskap?... Jag är verkligen intill döden superskakis! Och det mest skadade med det är att jag egentligen inte ens vet varför…

Kommer rädslan hand i hand med tantåldern? Eller vad i hela fridens namn kan det vara som gör att jag sitter här och orosnojjar i överkant redan innan jag hunnit packa väskan?... Låt det bli lördag förmiddag NU…
Hoppas ni har en dag utan nervositet. :o) Var rädda om er därute. Kram på er!

8 kommentarer:

  1. Har du fixat Thailand runt OCH Paris fixar du det här lätt som en plätt! Men ibland blir man bara sådär nojjig! Det går nog över när du väl är på väg! Bra att du överlistade systemet :)) Man får inte lägga sig då är det kört!! Ha det så kul i Tallin ( Tänker hela tiden Torsk på Tallin med Killingänget :D) och ha det så bra idag :) Kram

    SvaraRadera
  2. Hehe precis som jag när jag ska ut och resa och jag reser solo mer än med sällskap ;) Det fixar sig säkert när du väl är på väg :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Kommer nog med åren det där för tanken på att flyga till Oslo, ta mig nånstans där jag ska bo och sen ta mig till vart jag ska jobba - mol allena... Hu!

    SvaraRadera
  4. Det är helt naturligt! Jag har rest själv 1000 gånger och varenda gång är jag nervös för allt som kan gå fel och att jag liksom ska komma bort på vägen :-) Men det ordnar sig ju alltid. Det ÄR snart lördag förmiddag, tänk på det!

    Och till Helen - du har en hjälpande tiger i Oslo om du vill!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Du kanske kan försöka tänka att vi alla är med dig, för det är vi ju på sätt och vis, i tanken;) Ja, inte i bensintanken utan i tänkartanken haha (gud vad knasig jag är)

    Helena

    SvaraRadera
  6. Jag tycker att man blir räddare av sig med åldern och det gör mig heligt förbannad. Men jag har lärt mig att man varje dag ska göra något som man är rädd för, så det är bara att köra. _Maja

    SvaraRadera
  7. Klart du fixar det och det är klart du känner dig orolig!!!
    Jag är precis likadan... Jag tror det hör till...åldern...
    Kram Helena

    SvaraRadera