Powered By Blogger

fredag 16 september 2011

Om att fira ett år med en vän

Att säga A men inte fortsätta till B är ett fenomen jag inte gillar. Ändå har jag ägnat mig åt det här… när jag i lördags hintade om ett firande som jag sedan inte har avslöjat vad det handlade om. Trots att jag utlovade att göra just det, avslöja... Illa, sorry och tack Fröken Abbe för att du påminde mig.

Jo, så här är det… för att ta den långa storyn. Som börjar exakt ett år bakåt i tiden från i lördags. Med en Odd Molly-träff i Malmö. Jag var där tillsammans med en hop andra sköna damer. En av dem med en blogg som jag hade upptäckt bara en kort stund tidigare. Jag gillade bloggen och i sluttampen av träffen fick jag chansen att prata med innehavaren av den när vi båda däckade ihop av lång-dag-utmattning i en soffa på AjaBaja.

Det dröjde inte länge innan vi började umgås relativt frekvent. Och när jag av en tillfällighet upptäckte att exakt ett år hade passerat i lördags så började jag fundera över varför man inte firar årsdagar med vänner… som man gör med pojkvänner och äkta makar till exempel. Eller gör ni det? Jag har aldrig gjort det… förr… men för att ändra på det så firade vi årsdag i lördags. Jag och Lingonberrie.


Och nu hoppas jag att det blir fler årsdagar att fira. Ha en bra dag därute. Kram!

8 kommentarer:

  1. Mer firande säger jag! Och mer vin! (snart, snart).

    SvaraRadera
  2. Vad gulligt - det ska jag ta efter :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad gulligt :) Det ska jag härma
    Kram

    SvaraRadera
  4. Någons fru: absolut vinfirande! Jag är lätt på! :o) Kram!

    Frösötös: kul… för är det något som är värt att fira egentligen så är det ju vänskap. Vi aknske Kan fira ett år under nästa tatueringsmässa… :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Ja visst borde man fira sina vänner -oftare t o m!
    Vi kan ju ta ett imorgon =)

    SvaraRadera
  6. Naimiez: :o) Kram!

    Helen: absolut! :o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Klart man ska fira vänskap! Jag och min bästa vän firar 30 års vänskap i år. Tyvärr kan vi inte fira det som vi tänkt i höst pga olika omständigheter, men nästa vår åker vi till NY. Ska bli hur kul som helst!!! Ni gör helt rätt!!!

    SvaraRadera