Powered By Blogger

tisdag 13 september 2011

Paket på lådan - med nytt typ av innehåll

Jag är helt värdelös på att kolla upp, läsa på och ha lite koll när jag åker iväg någonstans. Vilket kan vara helt puckat eftersom man då lätt missar saker man hade velat se, testa, uppleva... Been there, done that... Så inför den stundande Tallinnresan har jag bestämt mig för att ändra på det slappebeteendet och bli en, åtminstone hyfsat, påläst globetrotter. Därav det för mig väldigt udda paketet som jag kunde plundra brevlådan på idag:



Och som synes tänker jag ta mitt mission på blodigaste allvar genom att även låta understrykningspennan jobba när det dyker upp något som lockar. Erkänn att det är klart moget och väldigt vuxet av mig?... Brukar ni läsa på innan ni ger er i kast med nya resmål eller skippar ni det för att istället chansa och improvisera på plats? Nu ska jag vräka upp pärmarna i mina nya böcker, så på återseende och Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Läste på en massa förr när jag åkte på bilsemester med förra sambon. Nu har jag blivit lite slappare.
    Det var nog bara inför USA-resan jag var uppdaterad.
    Finns det nån bok om Helsingör jag hinner läsa tills imorgon tro?;)

    SvaraRadera
  2. Oftast inte..men inför Islandsresan gjorde jag det. Superbra! Annars brukar jag köpa en lokal karta det första jag gör för att få någon slags koll :) Kram

    SvaraRadera
  3. Kul att ni ska åka. Jag håller precis på att packa och fixa med vägbeskrivningar..:-D
    kram

    SvaraRadera
  4. Jag är wiki-o-man och har alltid lapptopen eller mobilen redo för att kolla upp saker, men att köpa böcker och kartor och sånt var riktigt himla seriöst :-) Många vuxenpoäng där :-)

    Hoppas ni får det toppen i Tallin (gud vad jag tänker på Robert Gustafsson i Torsk på Tallin just nu. Se den så kanske du får lite uppfattning hur det är där :-))

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera