Powered By Blogger

tisdag 2 oktober 2012

Dagens – lång förteckning & hur känner ni inför träning?


Sjal med amerikanska flaggan – ingen koll på märke, vit tunn blus – Sack´s, jeans – Please, skinnjacka – Odd Molly Letherette jacket, powder, militärmönstrade pjus – uråldriga, bälte – Cowboybelt. Och smyckena: halsbanden är en Buddha från Oxxo och det längsta är det jag vann hos Pernilla för ett bra tag sedan, när det gäller armbanden så kommer det turkos från Thomas Sabo, hänget på det en liten döskalle och en pärla är också made by Pernilla, precis som det mångfärgade med skallar, pärlor och peacemärke. 

Det blev en gedigen innehållsförteckning över min dagens stass. Något som inrymmer betydligt färre ingredienser är min dag. För det har varit en riktigt lusig tråkdag… Lyckades i alla fall återförenas med gymmet som jag knappt satt min fot i de senaste veckorna. För att jag helt enkelt inte har haft någon vidare lust. Men idag kände jag för det och det var kul, så nu ska jag försöka att inte glömma bort det igen… :o) För jag tycker det är kul att träna, på riktigt. Men tyvärr får jag ofta höra av andra att de bara går dit för att de ”måste”, inte för att de egentligen finner glädje i det… Hur är det med er? Hur känner ni inför träning? Det var dagens frågestund. Så nu över till matlagning. See you! Kram!

3 kommentarer:

  1. Jag går ju och tränar tisdagar och torsdagar. För det mesta är det ok, men ibland är det bara för hemskt, förmodligen för att jag går upp så tidigt,fast när jag väl är där, är det ok och de dagar det går riktigt bra, blir man ju glad! Klem

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är roligt egentligen, men av olika skäl är man ju sliten i bland och då får jag tvinga mig tyvärr. Eller så hoppar jag över..
    kramar!!

    SvaraRadera
  3. Så fort jag får lön och kan köpa kort ska jag tycka det är jättekul. =)
    Skämt åsido som gammal Friskisvärd så minns jag hur himla kul det är när man känner att man börjar få upp flåset.

    SvaraRadera