Powered By Blogger

måndag 8 oktober 2012

Söndag by Instagram – konst, Clas & kaka








Segt att komma igång men vovvenad är ju inget som skippas så det blev uppryckning för en långsväng i utemiljö. På stan, som badade i smuts och skräp efter helgens festfolksbesök, så som alltid en söndag. Livade upp lite gjorde dock evenemanget Konst på stan med konstverk i de flesta skyltfönster. Tavlor av minst sagt skiftande kvalitet.
En tur till mr Makes favoritbutik Clas Ohlson, där en ny duschslang införskaffades då den förra brakade totalsönder under lördagen. En sväng på lyxloppis, som jag redan berättat, en tur till annan park, där jag glömde knäppa bilder. Och sedan hem för att baka äppelkaka, under ledning av Muffin katt som skötte hanteringen av äpplena. Fixade till en fiskpudding som inte lyckades fastna på bild, körde lite tvättmaskin, kollade tv... Lite sådant vardagligt nonsens. Liksom. Och mycket mer än så var det inte.
Nu är det ny dag, ny vecka och jag sitter med datorrelaterade nödvändigheter, sippar kaffe, intalar mig att jag inte alls har huvudvärk och klappar lite på djuren. Lite sådant vardagligt nonsens. Liksom…. Tjing!

2 kommentarer:

  1. Huvudvärk än?! Ta hand om dig för sjutton! Läge att kolla upp kanske......Kram

    SvaraRadera
  2. Är det Freja med snyggtröjan på bilden??! Ursöt hur eller hur!
    Spänningshuvudvärk eller vad..?! Dags att göra ngt åt saken, fast det är ju lättare sagt än gjort..
    Hoppas din dag är bra ändå o att solen även värmer neråt er!
    Kram

    SvaraRadera