Powered By Blogger

söndag 7 oktober 2012

Tre bilder från en lyxloppis




Yes, lyxloppis. Som i när det säljs finmärkesplagg. Till priser som i de flesta fall en smula överstiger summorna som brukar figurera på loppisar. De som inte kan kallas lyx… Ja ni fattar. Jag var på en sådan idag. I en pilateslokal. Cool kombination. Många schyssta plagg. Mollysar bland annat. Till billiga priser, trots allt. Och den troligen allra billigaste lade jag beslag på, den finns med på en av bilderna här så får ni lust att gissa så går det alldeles utmärkt… ;o) För övrigt så är jag trött intill svimningsgränsen just nu så peace out för den här veckan!

4 kommentarer:

  1. Jag tror du slog till på den röda sidentrasan. Kul med sån loppis! Kram

    SvaraRadera
  2. Jösses vad kul m en sådan loppis!! Svårt gissa men du gillade väl båda sidentrasorna..finns ju en bakom den röda snyggingen på bilden också! Den som var i din storlek du har nuförtiden..gissar jag på!
    Vi tog bilen norröver en sväng utan de fyrbenta! Strålande sol när vi körde på den urusla kustvägen. Hoppades att ngt litet ställe fortfarande skulle va öppet, annars stänger i princip alla efter skördehelgen. I Sandvik hade fiskafffären öppet med servering. Riktigt mysigt sitta i deras inglade restaurangdel m båtarna brevid i hamnen. Fisksoppa m gott bröd intogs som lunch.
    Spännande vilket fynd du kom hem med..
    Kram

    SvaraRadera