Powered By Blogger

måndag 22 oktober 2012

Söndag by Instagram – för att mitt liv är så spännande









Jag inleder den här nya orörda veckan med ett litet tillbakakliv. Till gårdagen, som blev Instagramförevigad. Även den. Mest bara för att jag har ett så extremt spännande liv, sprängfyllt av ständiga hjältedåd… ;o) Matbutiker, vovvenader, hemmafix, you name it… Och gårdagen var inte annorlunda. Fast det var en annan matbutik som skulle besökas, och därför en annan sida på nätet som skannades av på extrapriser. Storbutiken Maxi. 

En visit som dock föregicks av en busstur, där jag insåg hur tingeltangligt klädd jag var. Lite a la den zigenartant som jag till 25 procent är. Passande för en premiärtur på Lidl. Där det fanns hur mycket kul och knasigt som helst att vi blev fast därinne i vad som kändes som en smärre evighet. 

Men vi tvångsslet oss dock därifrån innan vi hann bli utkastade, för vi hade ett specifikt mission med vår färd till dessa nejder. Och det var att byta logg i en av våra geocachar. Om ni kanske minns så höll vi liv i förra vintern till stor del på grund av denna hobby, nu har den snudd på fallit i glömska men underhåll av de vi lagt ut måste ändå till lite då och då. Och japp, cachen består av en Shellbil, vid en Shellmack, där tänkte vi minsann till ordentligt… ;o) 

Därpå vankades Maxi. Med julspaningen som jag kastade ut i gårkväll. Tack för era kommentarer där! Julen kan få börja vid advent, det är definitivt även min åsikt. En annan åsikt jag har är att den där osten på bild är galet god, och att jag alltid roas av kvällstidningarnas skruvade ettor, och även löpsedlar för den delen… Men det kan vi gå in på närmre en annan gång. För efter att ha stångats med halva Skånes befolkning i matparadiset, kommit ut därifrån megaöverlastade med kassar, gjort ett värdelöst försök att föreviga lite miljöer, åkt buss igen och lastat av sakerna hemma så vankades parkenad. Med vovvarna.

Och eftersom Freja fått en egen Instagramsida, som heter prinsessanfreja_o_co i fall någon mot all förmodan skulle vara nyfiken på den... där hon självklart visar upp dagens stass bland annat, så blev det en del bildtagningar på henne. Medan Ajax mest käkade gräs på sin favoritplats. Där även de där blommorna, Tidlösa, som jag tjatat om stod. Inte längre. För nu är de borta. :o( 

Någon hade tydligen festat till på vodka i parken. Själv höll vi söndagskvällskalas med våfflor och glass. Helt i fas med min tänkta fitnesslivsstil… Ja det var mina spännande hjältedåd. Dags för fler. Dags att kliva in i måndagen. Så tjing för nu!

6 kommentarer:

  1. Jag älskar din sarkasm och din självdistans! Du borde hålla kurser i självdistans, många bloggerskor skulle verkligen! behöva det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sarkasm är ordet, kul att någon fattar... :o) Kram!

      Radera
  2. Haha Härligt att läsa om dina hjältedåd! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja visst är de helt fantastiska... ;o) Kram!

      Radera
  3. Jag älskar Lidl! Mycket roligt som kan hittas där! Kram på dig zigenarkärringa;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Älskar kan jag nog inte riktigt skriva under på men gillar absolut. Synd det ligger i helt fel del av stan men är de där fiskburgarna så goda som du säger så lär det nog bli fler besök där. :o) Kram!

      Radera